Selecteer een pagina

De Europese Rekenkamer (ECA) heeft onlangs een rapport uitgebracht waarin het belang van het trans-Europese kernnetwerk (TEN-T) van snelle wegen wordt benadrukt in termen van kortere reistijden en meer kilometers op de snelweg. “Het EU-kernwegennet boekt vooruitgang, maar is nog niet volledig functioneel”, aldus Ladislav Balko, het ERK-lid dat verantwoordelijk is voor het rapport. De ERK roept de Europese Commissie op om prioriteit te geven aan investeringen in het TEN-T-netwerk, de monitoringregelingen te verbeteren door de kwaliteit van de infrastructuur op het gebied van veiligheid te verbeteren, en haar aanpak te versterken om te zorgen voor adequaat onderhoud van het groeiende netwerk door de lidstaten.

Voor meer informatie en toegang tot het rapport klikt u op hier.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!