Selecteer een pagina

Wij hopen dat u gezond en veilig blijft in deze moeilijke tijd met COVID19. Het is op dit moment belangrijk om je geest bezig te houden, vooral als je thuis geïsoleerd bent/sociale afstand neemt.

Het goede nieuws is dat we ons inzetten voor het delen van kennis via onze online cursussen waaraan u kunt deelnemen, waar ter wereld u ook bent.

Met steun van de Bloomberg Filantropieën onder de BIGRS 2020-2025, de GRSF van de Wereldbank En iRAP werken samen om periodieke leerevenementen over de iRAP-methodologie te organiseren. Elke webinarserie zal een land in de schijnwerpers zetten waarvan belangrijke lessen op het gebied van verkeersveiligheid kunnen worden gedeeld.

De focus van dit webinar zal liggen op de verkeersveiligheidservaring en de lessen die zijn geleerd in India, waarbij wordt gepresenteerd hoe het lokale programma IndiaRAP tot stand is gekomen en de veiligheidsbeoordelingen die in het hele land zijn uitgevoerd.

De BIGRS IndiaRAP webinarserie zal helpen bij het opbouwen van de capaciteit van wegautoriteiten over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in de iRAP-methodologie om wegen met een hoog risico te elimineren, de economische voordelen van 3-sterren of betere wegen te ontsluiten door middel van op resultaten gebaseerde financiering, en te voldoen aan de mondiale SDG- en VN-doelstellingen.

De eerste sessie zal een inleidend webinar zijn, waarbij de latere sessies zich specifiek zullen richten op de methodologie en het werk dat in India en regio's wordt gedaan.

VIER DEEL SERIE:

1. Dag 1 (2 juni) – Introductie tot BIGRS en iRAP
2. Dag 2 (4 juni) – Sterbeoordelingen en investeringsplannen voor veiligere wegen
3. Dag 3 (9 juni) – Introductie tot ViDA
4. Dag 4 (11 juni) – Hoe wegbeheerders iRAP-veiligheidsbeoordelingen kunnen uitvoeren.

WIE MOET DEELNEMEN: Deze serie webinars is bedoeld voor ingenieurs van wegbeheerders; en verkeersveiligheidsingenieurs, adviseurs en professionals die betrokken zijn bij het ontwerp, de exploitatie en het onderhoud van wegen.

Deze online training wordt ondersteund door de De Global Road Safety Facility (GRSF) van de Wereldbank onder de Bloomberg Philanthropies Initiative for Global Road Safety (BIGRS) en is een voortzetting van de actieve betrokkenheid van GRSF en de Wereldbank bij diverse overheidsdiensten voor openbare werken, Ministerie van Wegvervoer en Snelwegen En Nationale snelwegautoriteit van India, ook in het kader van de BIGRS 2015-2019.

Let op: voor elke webinarsessie wordt aan de deelnemers een certificaat van deelname verstrekt. Na voltooiing van alle opdrachten wordt een certificaat voor voltooiing van de cursus uitgereikt. 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!