Selecteer een pagina

Wij zijn blij om de stichting te ondersteunen Mondiaal partnerschap voor verkeersveiligheid (GRSP) en de Het Keniaanse Rode Kruis (KRCS), in samenwerking met de Economische Commissie voor Afrika van de Verenigde Naties (UNECA), om het komende Africa Regional Road Safety Seminar van 8-9 oktober in Nairobi aan te kondigen.

Gedurende twee volle dagen zal de agenda leidende onderwerpen bevatten uit de huidige verkeersveiligheidsgesprekken voor Afrika, en is ontworpen om deelnemers een dieper inzicht te geven in effectieve, op feiten gebaseerde interventies die kunnen worden toegepast in de richting van het bereiken van de doelstellingen van het Decennium van Actie voor Afrika. Verkeersveiligheid 2021-2030 in de regio.

Het evenement zal waardevol zijn voor een diverse groep belanghebbenden, waaronder:

  • Belangrijke ministeries en nationale leidende agentschappen
  • Ontwikkelingsbanken
  • Agentschappen voor wegpolitie
  • Onderzoeksinstellingen
  • Organisaties uit de particuliere sector
  • Op verkeersveiligheid gerichte maatschappelijke organisaties

Voor meer informatie over het evenement, Klik hier.

Voor meer informatie over onze projecten, programma’s en partnerschappen in Afrika, klik hier voor recent nieuws of neem via e-mail contact op met Nathalie Chiavassa, Safer Journeys Lead voor Afrika van iRAP nathalie.chiavassa@irap.org

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!