Selecteer een pagina

Dr. Joseph Affum, een vooraanstaand onderzoeker op het gebied van verkeersveiligheid, kondigde onlangs zijn pensionering aan bij het Australische NTRO (een iRAP Centre of Excellence en voorheen bekend als ARRB).

Josephs werk en zijn steun voor netwerkrisicobeoordelingen zouden bekend zijn bij degenen die betrokken waren bij de vroege ontwikkeling van iRAP en de AusRAP en KiwiRAP-versies ervan, sinds hun eerste toepassingen. Joseph begon in 2005 bij ARRB en werkte samen met de CEO van iRAP, Rob McInerney op het kantoor van ARRB in Brisbane voordat Rob zijn functie bij iRAP op zich nam. Door zijn werk bij ARRB was Joseph betrokken bij de ontwikkeling van NetRisk, een Australische voorloper van iRAP, en bijdroeg hij aan onderzoeks- en analysewerk dat deel uitmaakt van het iRAP-model. 

Joseph heeft waardevolle ervaring opgedaan met de toepassing van iRAP via projectwerk op het Australische wegennetwerk (als AusRAP), in Nieuw-Zeeland (als KiwiRAP) en in Maleisië, Vietnam en meest recentelijk in Sri Lanka, waar Joseph zijn ervaring doorgaf aan de de volgende generatie iRAP-voorstanders door leiding te geven aan de opleiding van ingenieurs van de Road Development Authority van Sri Lanka, en hen te helpen hun accreditatie te behalen in iRAP-codering, analyse en rapportage.

CEO van iRAP, Rob McInerney, feliciteerde Joseph met deze bijdrage: ''Dr. Joseph Affum was een vijfsterrenonderzoeker die heeft geholpen bij het vormgeven van de iRAP-modellen die nu in meer dan 125 landen over de hele wereld worden gebruikt. Zijn passie voor verkeersveiligheid en zijn nauwkeurigheid en aandacht voor detail waren cruciaal bij het creëren van de originele iRAP-modellen, het testen van het gebruik ervan en het opschalen van hun toepassing in Australië en de regio. Zijn levensreddende bijdrage aan de RAP-familie en partners wereldwijd zal voor altijd blijven bestaan.”

Het iRAP-team wenst Joseph het allerbeste in het volgende hoofdstuk van zijn leven.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!