Selecteer een pagina

Dr. Suzy Charman, uitvoerend directeur van RAP Lead RSF in het Verenigd Koninkrijk, reikt de prijzen uit op 7 maart

Vorige week heeft de Nationale snelwegenindustrieprijzen 2023 erkende twee projecten die de iRAP-aanpak hebben gebruikt om de veiligheidssituatie te modelleren en te verbeteren. De twee projecten worden ondersteund door de Stichting Verkeersveiligheid, Verenigd Koninkrijk RAP-programmaleider.

De A21 Veiligheidspakket (Jacobs en National Highways) wonnen de prijs voor “uitzonderlijke bijdrage aan de veiligheid van weggebruikers”. Het project is een belangrijk voorbeeld van een veiligheidsschema dat is ontwikkeld op basis van de iRAP-gegevens, inclusief telematicasnelheidsgegevens, en de business case is gebaseerd op iRAP-modellering.

Jacobs ontvangt de prijs

De A417 'Missing Link'-project (National Highways, Kier en Arup) wonnen de prijs voor ‘goed wegontwerp’ en maakten daar gebruik van Sterrenwaardering voor ontwerps aanpak.

Arup ontvangt de onderscheiding. Bezoek https://irap.org/2022/02/arup-shares-sr4d-benefits-for-outcome-led-design/ om regisseur Chris Furneaux te horen vertellen hoe Arup Star Rating for Designs gebruikt voor resultaatgericht ontwerp dat levens redt

Uitvoerend directeur van de Road Safety Foundation en RAP-leider van het Verenigd Koninkrijk, dr. Suzy Charman, zei: “Het was een waar voorrecht om samen met Mike Wilson, Chief Highways Engineer bij National Highways, de veiligheidsprijzen uit te reiken. Het feit dat projecten van zulke hoge kwaliteit erkend worden en dat daar ook projecten onder vallen die de iRAP-aanpak hebben gebruikt, is een duidelijk teken dat National Highways echt begonnen is iRAP en het Safe System in de praktijk te verankeren.”

De National Highways Industry Awards 2023 gaan nu hun derde jaar in en vieren successen en best practice-prestaties op het gebied van veiligheid, klantenservice en levering over het strategische wegennetwerk van de autoriteit: de 7.000 kilometer aan snelwegen en grote snelwegen in Engeland.

Lees meer over de Awards hier.

Afbeeldingen tegoed: National Highways en RSF

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!