Selecteer een pagina

iRAP is er trots op opnieuw een institutionele partner te zijn van de Autonomie Mobiliteit Wereldtentoonstelling wordt gehouden van 20 tot 21 maart in Parijs – 's werelds grootste platform dat vernieuwers en beleidsmakers samenbrengt om de manier waarop we ons in steden bewegen te veranderen.

Sluit u bij ons aan, samen met onze partners POLIS, Union Cycliste Internationale (UCI), Feitelijk advies en meer, terwijl we onze mobiliteit innovatie, vooruitgang en inzichten uit onze Europese Horizonprojecten PHOEBE en ELABORATOR, en de wereldwijde uitrol van CycleRAP voor veilige fiets- en lichte mobiliteitsreizen wereldwijd.

  • PHOEBE, het consortium Predictive Approaches for Safer Urban Environment, brengt elf partners en de interdisciplinaire kracht van verkeerssimulatie, verkeersveiligheidsbeoordeling, menselijk gedrag, mode-shift en geïnduceerde vraagmodellering, en nieuwe en opkomende mobiliteitsgegevens samen in een geharmoniseerde, prospectieve beoordelingskader voor verkeersveiligheid.
  • UITWERKER'Het Europese Living Lab voor het ontwerpen van duurzame stedelijke mobiliteit richting klimaatneutrale steden' ontwikkelt een holistische aanpak voor het plannen, ontwerpen, implementeren en inzetten van specifieke innovaties en interventies voor veilige, inclusieve en duurzame stedelijke mobiliteit. De interventies zullen worden gedemonstreerd in zes Lighthouse Cities, bestaande uit Milaan (Italië), Kopenhagen (Denemarken), Helsinki (Finland), Issy-les-Moulineaux (Frankrijk), Zaragoza (Spanje) en Trikala (Griekenland), evenals in zes andere steden. steden Lund (Zweden), Liberec (Tsjechië), Velenje (Slovenië), Split (Kroatië), Krusevac (Servië) en Ioannina (Griekenland).
  • CycleRAP is een gemakkelijke, betaalbare en snelle methode om de veiligheid van weg- en fietsinfrastructuur te beoordelen. Het heeft tot doel het aantal ongevallen te verminderen en de veiligheid te verbeteren, specifiek voor fietsers en andere gebruikers van lichte mobiliteit, door locaties met een hoog risico te identificeren zonder de noodzaak van ongevallengegevens. iRAP lanceerde, in samenwerking met MAPFRE Foundation, UCI en PTV Group, de Rapport Veiliger fietsen over de hele wereld afgelopen oktober tijdens de eerste grote pilot van het CycleRAP-model in steden in Europa, Latijns-Amerika en de VS.

Bezoek https://www.amwe.world/ voor Expo-details. We hopen je daar te zien!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!