Selecteer een pagina

De drie door de Europese Unie gefinancierde zusterprojecten van PHOEBESOTERIA En V4VEILIGHEID komen samen om hun eerstejaarsupdates en voorlopige conclusies te presenteren van hun werk om de stedelijke verkeersveiligheid in Europa te verbeteren.

Het webinar van de zusterprojecten vindt plaats op 30 januari 2024 van 10.00 tot 11.30 uur en toont projectresultaten en het gebruik van data in transportmodellering voor verbeterde verkeersveiligheid.

Over PHOEBE

iRAP is er trots op partner te zijn in het project 'Predictive Approaches for Safer Urban Environment' (PHOEBE) dat tot doel heeft de verkeersveiligheid van kwetsbare weggebruikers te vergroten, vooral degenen die actieve mobiliteit en e-scooters gebruiken. Dit wordt bereikt door de interdisciplinaire kracht van verkeerssimulatie en verkeersveiligheidsbeoordeling. Het 3,5 jaar durende PHOEBE-project zal inspiratie putten uit scenario's uit de echte wereld in de drie pilotsteden Athene (GR), Valencia (ES) en West Midlands (VK).

Voor meer informatie over Project PHOEBE, klik op haare.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!