Selecteer een pagina

iRAP Global Technical Director James Bradford zal aanwezig zijn Transportation Research Board (TRB) 103e jaarlijkse bijeenkomst volgende week in Washington DC, waar we iRAP-inzichten en partneractiviteiten delen, en samenwerken met toonaangevende Amerikaanse en internationale instanties voor veiligere wegen wereldwijd.

De bijeenkomst, die wordt gehouden van 7 tot en met 11 januari, trekt jaarlijks zo'n 13.000 transportprofessionals en 200 tentoonstellingen aan en biedt een geweldige kans om de nieuwste onderzoeken en technologieën te leren kennen en te delen, en om te netwerken met experts uit de industrie. Het programma omvat alle vervoerswijzen, met sessies en workshops over onderwerpen die van belang zijn voor beleidsmakers, bestuurders, praktijkmensen, onderzoekers en vertegenwoordigers van de overheid, het bedrijfsleven en academische instellingen.

James zal presenteren in de Analyse van de internationale verkeersveiligheidsdatasessie op maandag van 13.30 – 15.15 uur.

Tijdens de sessie zullen verkeersveiligheidsgegevens en analyse-experts samenkomen om de nieuwste trends op het gebied van nationale verkeersveiligheidsprestaties en methodologieën voor het beoordelen van prestaties te bespreken. De nieuwste Amerikaanse gegevens zullen worden gepresenteerd door NHTSA en de nieuwste resultaten van het internationaal benchmarken van nationale prestaties zullen worden besproken door de auteurs van het jaarlijkse verkeersveiligheidsrapport van het International Transport Forum en het Global Road Safety Status-rapport van de VN-WHO.

James zal inzichten uit Vietnam delen voor mondiaal voordeel, waarbij hij het innovatieve voorstelt Ai&Me-project Verkeersveiligheid en Big Data voor Youth Voices en nieuw Door Google-org gefinancierde AI for Global Goals Project. iRAP is een van de slechts 15 projecten die $2 miljoen dollar aan subsidies en aanvullende steun ontvangen van de filantropische tak van Google om kinderen een veiliger reis naar school te bieden door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie (AI), iRAP's Sterrenwaardering voor scholen En AiRAP partnerschappen.

Hij zal ook bijdragen aan de volgende commissies, waarmee hij toekomstige innovatie en ontwikkeling op het gebied van transportveiligheid zal helpen vormgeven:

  • ACS10 – Comité voor transportveiligheidsbeheersystemen
  • ACS10(4) – Gemengde subcommissie voor beleid, programmering en implementatie van verkeersveiligheid op het platteland
  • ACS20 – Veiligheidsprestaties en -analyse
  • ACS20(1) – Subcommissie veiligheidsanalysemethoden
  • ACS20(3) – Subcommissie vervangende veiligheidsmaatregelen
  • ACS20(4) – Subcommissie Veiligheidsanalyse van voetgangers en fietsen

Als je James wilt ontmoeten tijdens TRB, kun je contact met hem opnemen via mobiel +44 7823 322 931.

Voor meer informatie en het programma van de bijeenkomst, Klik hier.

Voor meer informatie over usRAP, het lokaal geleide Road Assessment Program voor de Verenigde Staten, Klik hier.

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!