Selecteer een pagina

Het IVORY-netwerk heeft 15 volledig gefinancierde PhD-posities geopend die alle aspecten van AI op het gebied van verkeersveiligheid bestrijken – techniek, menselijke factoren, informatica, ethiek van technologie en meer – met sollicitaties binnenkort tegen 30 januari.

Wilt u een bijdrage leveren aan het terugdringen van het aantal verkeersdoden over de hele wereld? Heb jij een passie voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van opkomende technologieën? Ben jij klaar om een van de toekomstige toonaangevende onderzoekers op het gebied van AI in de verkeersveiligheid te worden?

De PhD-posities krijgen een zeer competitief salaris en worden verdeeld tussen academische en industriële hosts.

Bekijk onze vacatures in de top vier van Europese universiteiten, in samenwerking met acht dynamische en innovatieve industriële partners, waaronder de Technische Universiteit Delft (Nederland), de Nationale Technische Universiteit van Athene (Griekenland), de Faculteit Transport- en Verkeerswetenschappen van de Universiteit van Zagreb (FPZ) (Kroatië), Agilysis (VK), Universiteit Hasselt (België), iRAP, Royal HaskoningDHV (Nederland), CardioID Technologies (Portugal), PSA-LAB (Frankrijk), OSeven (Griekenland), ABEONA Consult (België) en Cegeka (België) ).

iRAP is er trots op de branchehost te zijn voor DC8 Proactieve risicokartering en infrastructuurveiligheidsbeheer En DC12 Harmonisatie en hybride toepassing van AI-datasets voor verkeersveiligheid.

Afbeelding tegoed: Pexels Thisisengineering

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!