Selecteer een pagina

Dertig (30) ingenieurs en verkeersveiligheidsprofessionals van het Saoedi-Arabische Ministerie van Wegen en Algemene autoriteit Wegen (RGA) hebben deze week een iRAP-training ontvangen als onderdeel van 's werelds grootste 73.000 km lange iRAP-beoordelingsproject dat momenteel in het land wordt uitgevoerd.

De vijfdaagse workshop, gehouden in Riyadh, werd georganiseerd door de RGA en EuroGroep, en geleverd door Jigesh Bhavsar en Morgan Fletcher van iRAP. De workshop was gericht op het bieden van diepgaande kennis van en praktische ervaring met het gebruik van de iRAP-methodologie en -hulpmiddelen, hoe iRAP-beoordelingen worden uitgevoerd, hoe resultaten toegankelijk zijn via de iRAP-software ViDA en hoe prioriteit kan worden gegeven aan veiligheidsverbeteringen op het wegennet van het Koninkrijk. .

Er werd ook training gegeven in Star Rating for Designs, AiRAP voor het 'versneld en intelligent' vastleggen van verkeersveiligheidsgerelateerde gegevens, werkzonebeheer, verkeersveiligheidsaudits en gezondheids- en milieuveiligheid.

De evaluatie- en capaciteitsopbouwactiviteiten ondersteunen de ontwikkeling van KSARAP, een lokaal beheerd en geleid Road Assessment Program voor het land, en de implementatie van de Nationale Transportstrategie 2030. De Strategie maakt veiligheid tot een topprioriteit voor alle transportorganisaties en omvat doelstellingen om ervoor te zorgen dat 100% van de snelwegen en vierbaanswegen langs de hoofdcorridors tegen 2030 een veiligheidsscore van drie sterren of beter behalen, waarmee de internationale doelstellingen worden overtroffen.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!