Selecteer een pagina

Afbeeldingscredits (boven en onder): SWpix.com (t/a Photography Hub Ltd). 

Tegen de achtergrond van het groeiende wereldwijde enthousiasme voor fietsen als een duurzame en gezonde manier van transport, heeft de 2023 UCI Mobiliteits- en fietsstadsforum vorige maand gehouden in Brugge, België, bracht experts en belanghebbenden samen om zich te verdiepen in cruciale aspecten van de veiligheid van fietsinfrastructuur. Een belangrijk hoogtepunt van het forum was de introductie van CycleRAP, een alomvattend raamwerk ontwikkeld door de Europese Unie om de veiligheid van fietsinfrastructuur systematisch te beoordelen en te verbeteren.

#ICYMI: Op het evenement zal iRAP, in samenwerking met Stichting MAPFR, de Union Cycliste Internationale (UCI) En PTV-groep, lanceerde de Rapport Veiliger fietsen rond de wereld. Een rapport over de eerste grote pilot van het CycleRAP-model waaraan steden in Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika deelnemen.

De introductie van CycleRAP op het UCI Mobility & Bike City Forum 2023 markeert een cruciaal moment in de wereldwijde inspanningen om de veiligheid van de fietsinfrastructuur te verbeteren. Dit alomvattende raamwerk biedt steden en transportautoriteiten een waardevol instrument om de fietsinfrastructuur systematisch te beoordelen en te verbeteren, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor veiligere, toegankelijkere en plezierigere fietservaringen voor iedereen.

 

Officiële lancering van het CycleRAP-rapport

CycleRAP-paneldiscussie

Evenementsamenvattingsvideo van UCI

Wat is CycleRAP?

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!