Selecteer een pagina

Judy Williams, Global Program and Communications Manager van iRAP, presenteerde deze week met veel plezier Iets digitaals in Brisbane, waar iRAP Connect en het Partner Portal, evenals het AiRAP Initiative, worden gedeeld met de slimste digitale geesten van Australië.

Vorige Something Digital-sprekers zijn afgeleid van Dreamworks Animation, Google Creative Lab, Instagram, iRobot, eBay, NYC Media Lab, de White House Presidential Fellowship, Governance of the AI Initiative, Reddit, Airbus for Pioneering Sustainable Aerospace, World Identity Network en de Onder meer het Tony Blair Instituut voor Global Change.

Met het thema ‘Interconnectiviteit – Beter, Sterker, Sneller vanuit onze eigen achtertuin’ sloot Judy zich aan bij onze technische partner NTT om te delen hoe iRAP technologie inzet om mensen en gegevens over de hele wereld met elkaar te verbinden om wegen veiliger te maken.

Met een invloedsvoetafdruk in 90% van de landen van de wereld en een klein team met beperkte middelen, wordt iRAP uitgedaagd om onze bijna 30.000 partners te bereiken en te betrekken in een 24-uurs tijdzone, waarbij uiteenlopende IT-systemen worden beheerd en constante veranderingen in politieke en partnerbewegingen plaatsvinden.

Judy vertelde dat iRAP vijf jaar geleden verdronk in een droom.

“De middelen van zowel iRAP als die van onze partners zijn beperkt en we bewaarden 20 jaar aan gegevens en rapporten op verschillende harde schijven en in documenten die over de hele wereld verspreid waren. Onze droom was een digitaal partnermanagementsysteem waarmee we de kennis en ervaring van de wereld zouden kunnen opslaan en beschermen door de iRAP-methodologie toe te passen om wegen veiliger te maken. We hadden een digitaal systeem nodig dat ons in staat zou stellen onze gegevens op zinvolle wijze te verzamelen en te koppelen, deze in de loop van de tijd te volgen met doorzoekbaarheid en deze te delen met onze partners om hun capaciteit op te bouwen, versterkt door de kennis van degenen die hen voorgingen en in hun land werkten. We wisten ook dat het enorm krachtig zou zijn als we partners digitaal met elkaar konden verbinden en hen toegang konden geven tot de kennis en middelen van andere landen voor efficiëntie”, aldus Judy.

Dankzij de genereuze sponsoring van FedEx en onze belangrijkste donor FIA Foundation, evenals het briljante technische inzicht van NTT, Barhead en twee geweldige vrijwilligers, zijn ons Microsoft Partner Management System iRAP Connect en de Partner Portal nu werkelijkheid.

iRAP Connect verbindt de 29.000 mensen en 8.000 organisaties waarmee we samenwerken, in de 290 landen en staten waarin we werken. Het verbindt alle activiteiten en kennis die voor hen bestaat, met trainingsevenementen die de capaciteit vergroten van meer dan 63.000 mensen in 160 landen , accreditatie van praktijkmensen en feedback op hun werk, de technische projecten die leiden tot investeringen in wegenverbetering, het beleid dat leidt tot institutionele impact op schaal, en de overeenkomsten die onze mondiale partnerschappen beheren. In het besef dat we niet kunnen beheren wat we niet beheren, ondersteunt en deelt het systeem de maatstaven die het succes van het mondiale programma meten in elk land en wereldwijd, waardoor de activiteiten en het succes van partners worden geïnformeerd.

Volgens Judy: “Het hebben van een digitaal thuis voor al onze informatie was revolutionair voor onze activiteiten, maar het waren de onderlinge verbindingen die echt baanbrekend waren. Als we nu een minister van Transport ontmoeten, kunnen we hem al het werk vertellen dat gaande is en de afgelopen twintig jaar in zijn land heeft plaatsgevonden om wegen met een hoog risico te elimineren. Als een van onze teamleden of partners aan de andere kant van de wereld een vraag heeft, hoeven ze niet te wachten tot iemand online komt, of te zoeken naar de beste persoon om deze te stellen, want alle informatie is 24 uur per dag beschikbaar. 7 met betekenisvolle context.

“Het iRAP Partner Portal maakt gegevens beschikbaar voor onze partners over de hele wereld, zodat ook zij alles kunnen weten wat we weten over hun land en andere landen, kunnen zoeken op basis van trefwoorden, kunnen bijdragen aan het opbouwen van hun nationale profiel en onafhankelijk van het iRAP-team verbinding kunnen maken. Onze visie voor 2030 is “Partnerschappen voor de impact van 2030” en deze instrumenten zijn van cruciaal belang voor het versterken van onze partners en partnerschappen over de hele wereld”, aldus Judy.

Tijdens de presentatie deelde Judy ook hoe iRAP samenwerkt met 111 innovatiepartners en 11 van 's werelds toonaangevende onderzoekscentra om te innoveren voor de verkeersveiligheid en ervoor te zorgen dat innovatie is afgestemd op de enige mondiale standaard en beschikbaar is voor alle partners, ongeacht hun inkomensstatus.

Ze vertelde hoe AiRAP-projecten in New South Wales, West-Australië en Vietnam pionieren in het versneld en intelligent vastleggen van verkeersveiligheidsgerelateerde gegevens ten behoeve van de wereld vanuit de achtertuin van Australië, in een toekomst die er rooskleurig uitziet voor het verwezenlijken van onze droom om elke weg een sterrenwaardering te geven. aarde.

“AI en digitale tweelingen worden centraal in ons werk als we kijken naar het komende decennium en het mondiale doel om het aantal verkeersdoden en -gewonden tegen 2030 te halveren”, zei ze.

“Voor mij, mijn team en onze partners gaan we elke dag met een leeuwenhart vol passie naar ons werk. We weten dat het veilig maken van nieuwe wegenontwerpen en het verbeteren van bestaande wegen tot driesterrenniveaus of beter in 2030 450.000 levens en ernstige verwondingen kan besparen gedurende de twintig jaar dat de wegenwerken worden uitgevoerd. Ik sta hier vandaag met het voorrecht om het ongelooflijke werk van onze partners te delen. Ik ben hier ook enorm dankbaar voor onze donateurs en de vrijgevigheid en scherpzinnigheid van het NTT-team en onze partners die ons hebben geholpen bij het bouwen en onderhouden van onze digitale oplossingen. We hebben het vandaag misschien over digitale oplossingen die ons helpen beter, sterker en sneller te worden, maar het ultieme verhaal is de levens die daardoor worden gered”, besluit Judy.

Een kopie van Judy's presentatie kan worden gedownload hier.

Voor meer informatie over iRAP Connect en het Partner Portal, inclusief toegang, kunt u per e-mail contact opnemen met Judy judy.williams@irap.org

 

Judy en het NTT-team van Something Digital

Hoor Judy en NTT's Vice President Corporate Laura Ritson praten over het NTT-partnerschap dat helpt technologie te benutten met als doel om wereldwijd 450.000 levens te redden op veiligere wegen:

Afbeeldingen tegoed: NTT en iRAP

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!