Selecteer een pagina
We zijn verheugd om aan te kondigen dat mevrouw Minh Vo het iRAP-team komt versterken als Star Rating for Schools (SR4S)-coördinator.

Sterrenwaardering voor scholen (SR4S) is een op bewijs gebaseerd programma voor het meten, beheren en communiceren van de risico's waaraan kinderen worden blootgesteld op weg naar school. Het ondersteunt snelle interventies die levens redden en ernstig letsel vanaf de eerste dag voorkomen.

Als SR4S-coördinator zal Minh de dagelijkse werking van het mondiale programma beheren. Minh vervangt Rafaela Machado die SR4S vijf jaar lang coördineerde en samenwerkte met Lead Partners die nu duizenden locaties met een ster hebben beoordeeld en verbeteringen hebben doorgevoerd op honderden scholen. Rafaela neemt een opwindende nieuwe rol op zich als programmamanager bij de Stichting FIA.

Minh zei: “Ik ben gepassioneerd door veiligheid voor kinderen en planning en ontwerp dat gezonde gemeenschappen ondersteunt.”

“Er is een spreekwoord: 'Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen'. Ik wil ver gaan en ben klaar voor de reis met SR4S-partners om de wegen in de wereld voor iedereen veilig te maken”, aldus Minh.

Voordat Minh bij iRAP kwam werken, werkte hij samen met Stichting Azië Injury Prevention (AIP). en was verantwoordelijk voor monitoring- en evaluatieactiviteiten in meerdere verkeersveiligheidsprogramma's voor kinderen en adolescenten, en nam deel aan SR4S-beoordelingen voor meer dan 150 scholen in Vietnam en Thailand. Minh is een gekwalificeerde SR4S Master Trainer en heeft trainingen gegeven aan verschillende partners, zoals de Mondiale jongerencoalitie voor verkeersveiligheid.

Naast haar werk bij Stichting AIP was Minh officieel vertegenwoordiger van Vietnam bij de 2e Wereldjongerenvergadering voor verkeersveiligheid en de 3R Mondiale ministersconferentie over verkeersveiligheid, en is bestuurslid van de jeugdleiderschap geweest bij de Mondiale jongerencoalitie voor verkeersveiligheid.

Minh heeft een bachelordiploma in stadsstudies (regionale en stedelijke planning) en voltooit momenteel een masterdiploma in stadsplanning als ontvanger van een Australië Awards-beurs. Minh spreekt Engels, Vietnamees en Japans.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!