Selecteer een pagina

iRAP is op zoek naar een samenwerkend en enthousiast persoon met een passie voor veilige mobiliteit en ervaring in verkeersveiligheid om de mondiale Sterrenwaardering voor scholen (SR4S) programma.

Verkeersongevallen zijn de belangrijkste doodsoorzaak onder jongeren van 5 tot 24 jaar. Over de hele wereld sterven elke dag meer dan 500 kinderen op de wegen, velen van hen op weg naar school. Elke dag lopen nog eens duizenden kinderen levensveranderende verwondingen op. SR4S ondersteunt partners bij het ontwikkelen en implementeren van interventies die levens redden en ernstig letsel voorkomen.

SR4S is een empirisch onderbouwd instrument voor het meten, beheren en communiceren van de risico’s waaraan kinderen worden blootgesteld op weg naar school. Het ondersteunt snelle interventies die levens redden en ernstig letsel vanaf de eerste dag voorkomen.

SR4S is gebruikt op meer dan 1.000 scholen in meer dan 60 landen. Met SR4S kunnen partners een sterwaardering berekenen voor een weg, waarbij 1 ster het minst veilig is en 5 sterren het veiligst. Deze beoordelingen helpen bij het begeleiden van de uitvoering van behandelingen zoals veilige oversteekplaatsen, voetpaden en het vertragen van het verkeer terwijl het door schoolgebieden rijdt.

SR4S wordt aangevuld met het nieuwe App voor jeugdbetrokkenheid (YEA), een innovatief instrument dat jongeren in staat stelt deel te nemen aan de besluitvorming over verkeersveiligheid en deze te informeren, en het bewustzijn over veiliger wegen te vergroten.

Rafaela Machado coördineert SR4S al vóór de officiële lancering van het programma in 2020. Rafaela heeft samengewerkt met partners over de hele wereld en leiding gegeven aan de ontwikkeling van tools en hulpmiddelen die nu elke dag door honderden mensen worden gebruikt om wegen veiliger te maken voor kinderen. Als resultaat van haar uitmuntende leiderschap heeft Rafaela nu de kans om zich als programmamanager aan te sluiten bij de toonaangevende donor en pleitbezorger voor verkeersveiligheid, de FIA Foundation.

iRAP probeert daarom een nieuwe SR4S-coördinator te benoemen om het programma door het Decennium van Actie voor Verkeersveiligheid 2021-2030 te leiden. De SR4S-coördinator voert het programma dagelijks uit, met ondersteuning van het iRAP-team. De SR4S-coördinator werkt nauw samen met Lead Partners, Global Program Partners en iRAP-medewerkers over de hele wereld om ervoor te zorgen dat de technische, trainings- en communicatieaspecten van het programma grootschalige actie op het gebied van verkeersveiligheid kunnen ondersteunen. De SR4S Coördinator functieomschrijving is beschikbaar om te downloaden.

De rol van SR4S-coördinator is een fulltime contractfunctie. De rol kan op afstand worden uitgevoerd (de kandidaat heeft zijn eigen 'thuiskantoor'-faciliteiten nodig, waaronder een betrouwbare internetverbinding, een up-to-date computer en een veilige en geschikte omgeving om in te werken), en/of ingebed in een partnerorganisatie . Flexibiliteit om vaak te reizen en te werken met de tijdzones van hoofdpartners zal essentieel zijn.

Sollicitaties voor de rol van SR4S Coördinator kunnen via deze weg worden ingediend aanvraagformulier.

Aanvragen moeten uiterlijk vrijdag 25 augustus 2023 (middernacht GMT) in het Engels worden ingediend.

Als u vragen heeft over de functie, neem dan contact op met Greg Smith (greg.smith@irap.org).

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!