Selecteer een pagina

Beste wegbeheerderpartners,

iRAP en de wereldwijde transportgemeenschap verloren eerder dit jaar een vriend, een mentor en een leider. Gary Liddle AO was een opmerkelijk persoon, met een werkelijk authentieke leiderschapsstijl die door iedereen in de wegenindustrie werd bewonderd. Zijn overlijden van MND op de 22enl Februari 2023 was een trieste dag voor iedereen, inclusief de iRAP-familie en vrienden wereldwijd. Gary stelde zijn tijd en wijsheid ter beschikking als voorzitter van iRAP van 2017-2022 en als trustee gedurende 9 jaar.

Gezien zijn levenslange bijdrage aan de publieke sector en het transport, eert iRAP Gary's nalatenschap met de Gary Liddle Memorial Trophy die jaarlijks wordt uitgereikt. Met de visie van iRAP voor een wereld zonder risicovolle wegen zal de Gary Liddle Memorial Trophy worden toegekend aan de overheidsinstantie die grote vooruitgang boekt in de richting van die levensreddende visie. Uw bureau wordt uitgenodigd om uw succes te delen en te nomineren voor de inaugurele Gary Liddle Memorial Trophy die zal worden uitgereikt op het XXVIe PIARC World Roads Congress in Praag van 2 tot 6 oktober.

Alsjeblieft zie https://irap.org/irap-gary-liddle-memorial-trophy/ voor deelnamegegevens en het allerbeste met uw inzendingen die vóór 11 augustus 2023 moeten zijn ingediend.

Bedankt en groeten

Miquel Nadal
iRAP-voorzitter

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!