Selecteer een pagina

Er is een langdurig ondersteuningsprogramma-partnerschap aan de gang tussen iRAP en de Millennium Challenge Corporation (MCC) van 2022-2026 om de vooruitgang op het gebied van veiliger wegen in lage- en middeninkomenslanden te stimuleren.

Het partnerschap omvat beoordeling van sterrenratings en investeringsplannen in Niger, Ivoorkust en Nepal; Sterrenwaardering voor scholen in Marokko en Ivoorkust; capaciteitsopbouw door middel van training en accreditatie; en technische bijstand.

De oprichting van lokale, autonome Road Assessment-programma's, gekoppeld aan MCC-partnerschappen, is ook een belangrijke prioriteit.

De Millennium Challenge Corporation (MCC) is een innovatief en onafhankelijk Amerikaans agentschap voor buitenlandse hulp dat leiding geeft aan de strijd tegen de mondiale armoede door zich te concentreren op economische groei, het versterken van instellingen, goed beleid, landeneigendom en resultaten.

iRAP Global Program Director Greg Smith zei: “We zijn verheugd om met MCC samen te werken aan dit transformatieve 4-jarige compact dat in meerdere landen resultaten zal opleveren voor een veiligere wegeninfrastructuur, een grotere verkeersveiligheidscapaciteit en effectieve investeringen om levens te redden en ernstige verwondingen te verminderen. de prioritaire landen”.

Afbeelding tegoed: Volker Meyer, Pexels

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!