Selecteer een pagina

Na eerdere succesvolle pilotprojecten voor Hoofdwegen West-Australië, Anditi is verheugd aan te kondigen dat het contract is gegund voor het leveren van diensten voor het extraheren van puntenwolken over 19.164 km van het wegennet van Main Roads Western Australia.

Dit contract vereist dat Anditi geautomatiseerde functie-extractie uit LiDAR-puntenwolken en -beelden uitvoert en een AiRAP/AusRAP Star Rating-beoordeling voltooit.

Dit is het grootste AiRAP-contract dat ooit wereldwijd is gegund en zal Main Roads in staat stellen de veiligheid van zijn wegennet te beoordelen in overeenstemming met het Australian National Road Safety Action Plan.

AiRAP ('versnelde en intelligente' verzameling van verkeersveiligheidsgerelateerde gegevens) verwijst naar de verzameling van verkeersveiligheidsgerelateerde gegevens met behulp van automatische, herhaalbare en schaalbare methoden ter ondersteuning van de verkeersveiligheidsbeoordeling, het in kaart brengen van ongevallenrisico's en het stellen van prioriteiten voor investeringen voor alle weggebruikers. nieuwe en objectieve manier om een iRAP Star Rating-beoordeling uit te voeren.

Om dit contract te voltooien, zal Anditi gebruik maken van zijn eigen RoadViewer-software, het enige AiRAP-geaccrediteerde inspectiesysteem ter wereld, het enige iRAP-geaccrediteerde inspectiesysteem dat de superieure nauwkeurigheid van LiDAR gebruikt, en een van de slechts twee C-klasse (hoogste ranking) iRAP-geaccrediteerde inspectiesystemen wereldwijd.

Met behulp van de aangeleverde LiDAR- en beeldgegevens van een verscheidenheid aan lokale en internationale landmeetkundige en gegevensverzamelingsbedrijven, zal RoadViewer verschillende technieken van signaalverwerking, optimalisatie en kunstmatige intelligentie toepassen om automatisch de vereiste kenmerken en AiRAP-attributen te extraheren.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van RoadViewer vergeleken met de methoden met alleen beeldmateriaal van een traditionele iRAP Star Rating-beoordeling is de volledige rijkdom van de dichte puntenwolk en 360-gradenbeelden die beschikbaar zijn in RoadViewer voor visualisatie en ondervraging.

Na de aankondiging zei Tony Campbell, hoofd Business Development van Anditi: “We zijn enorm opgewonden en vereerd dat we door Main Roads zijn gekozen om 's werelds grootste AiRAP-project tot nu toe uit te voeren. We kijken ernaar uit om nauw met hen samen te werken om deze mijlpaal te bereiken in de manier waarop iRAP Star Rating-beoordelingen worden uitgevoerd.”

Matt Chapman, Senior Engineering Surveyor bij Main Roads WA voegde toe: “Main Roads WA is erg enthousiast om met Anditi samen te werken om dit toonaangevende werk uit te voeren dat ons uiteindelijk zal helpen ons wegennetwerk veiliger te maken voor weggebruikers. We kijken ernaar uit dat deze technologie in heel Australië en daarbuiten wordt toegepast als resultaat van de succesvolle uitvoering van dit project.”

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!