Selecteer een pagina

Voortbouwend op een bestaand driejarig partnerschap ter ondersteuning van de SR4S-visie van een wereld waarin kinderen veilig van en naar school reizen, heeft 3M aangekondigd dat het SR4S nog twee jaar zal blijven ondersteunen als Global Program Partner. Het partnerschap begon in 2020 en loopt nu door tot 2025.

Deze uitbreiding zal het SR4S-programma in staat stellen partners te blijven ondersteunen bij hun inspanningen om de veiligheid rond scholen en de daarmee samenhangende partnerschappen met 3M-teams wereldwijd te verbeteren. 3M's bijdrage zal ervoor zorgen dat SR4S-tools wereldwijd gratis blijven en voortdurend worden verbeterd. SR4S is gebruikt om meer dan 1000 scholen te beoordelen, waarvan er 359 zijn verbeterd, waardoor meer dan 300.000 leerlingen over de hele wereld veiliger schoolreizen kunnen maken.

“We zijn erg blij om samen te werken met iRAP en samen de verkeersveiligheid wereldwijd te verbeteren”, aldus Dave Wilk, Vice President van 3M Transportation Safety. “Door het SR4S-proces en de implementatie van eenvoudige en effectieve behandelingen zoals veilige oversteekplaatsen, voetpaden, lijnmarkeringen en bewegwijzering, maken iRAP en Program Lead Partners impact op de levens van schoolkinderen over de hele wereld.”

3M is een kampioen op het gebied van veiligheid rond scholen en is een actief lid van het SR4S-netwerk. Tijdens het eerste jaar van de samenwerking met iRAP werden teamleden van 3M in Latijns-Amerika getraind in het SR4S-programma en hoe ze schoolbeoordelingsprojecten kunnen structureren en uitvoeren met ondersteuning van de tool. Het getrainde team is SR4S-trainer geworden en geaccrediteerd als SR4S Quality Reviewer, waardoor zij nu in staat zijn overheden en organisaties wereldwijd te ondersteunen bij het gebruik van de SR4S. Dit succesvolle model is nu klaar om te worden gerepliceerd door 3M-teams van de andere continenten waar 3M werkt.

In 2022 lanceerde 3M de “Mondiaal School Zone-programma”, een initiatief dat tot doel heeft het wereldwijde bewustzijn te vergroten van de verkeersgevaren waarmee kinderen worden geconfronteerd op weg van en naar school. Van dit jaar tot 2024 wil 3M de inzet van de overheid versterken om de veiligheid van de infrastructuur te verbeteren met de transformaties van schoolzones. Beginnend met 100 scholen over de hele wereld, heeft 3M's “Mondiale School Zone-campagne' streeft ernaar interventies uit te voeren met wetenschappelijk aangestuurde innovaties om wegverbeteringen aan te brengen om de levens van kinderen te helpen beschermen en hen toegang te geven tot onderwijs.

3M sloot zich in 2020 aan bij SR4S als de eerste van vijf Global Program Partners die het SR4S-programma ondersteunt, samen met de Founding Sponsor FedEx en hoofddonor Stichting FIA. In 2023, Prudence Foundation heeft haar engagement aangekondigd als SR4S Global Program Partner naast 3M.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!