Selecteer een pagina

iRAP heet Nathalie Chiavassa van harte welkom bij het iRAP-team. Nathalie heeft zich bij het team aangesloten als Safer Journeys Lead for Africa, een nieuwe rol die is ontstaan dankzij de steun van de FIA Foundation. Nathalie zal verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van onze Partnerschappen voor impact in 2030 strategie in Afrika, waarbij we onze partners en landen helpen beleid te ontwikkelen, capaciteit op te bouwen, financiering te mobiliseren en projecten vorm te geven die levens redden.

De Partnerships For 2030 Impact-strategie van iRAP plaatst partnerschappen in de kern van het programma en erkent de vele successen bij het elimineren van risicovolle wegen die zijn bereikt door samenwerking tussen wegbeheerders, ontwikkelingsbanken, donoren, instituten, NGO's en de particuliere sector.

In deze nieuwe rol voor Afrika zal Nathalie voortbouwen op recente successen zoals Tanzania Tien Stappenplan project dat de overheid en partners samenbracht om TanRAP op te zetten, capaciteit op te bouwen, updates van ontwerpnormen vorm te geven en bij te dragen aan actieve upgradeprojecten voor wegcorridors.

Nathalie is een doorgewinterde verkeersveiligheidsprofessional met een passie voor het veiliger maken van wegen voor iedereen. Ze brengt meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van verkeersveiligheid met zich mee, beginnend in Denemarken en daarna vooral in Afrika in landen als Senegal, Tanzania en Tsjaad. Nathalie woont in Mali en spreekt Frans, Engels en Spaans.

Nathalie beschikt over een schat aan kennis en expertise op het gebied van nationale strategie- en actieplannen, het verzamelen van ongevallengegevens, verkeersveiligheidsvoorlichting en -campagnes, verkeersveiligheidsaudits en het geven van technisch verkeersveiligheidsadvies.

In deze nieuwe rol voor Afrika zal Nathalie de Safer Journeys Leads in Europa aanvullen (Samar Aboeraad terwijl Olivera Rozi met zwangerschapsverlof is) en in Amerika (Edgar Zamora), die allemaal mogelijk worden gemaakt dankzij de voortdurende steun van de Stichting FIA.

Bij haar benoeming tot de nieuwe Safer Journeys Regional Leader voor Afrika zei Nathalie: “Ik ben erg enthousiast en vereerd om deze functie bij iRAP te starten en kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring te gebruiken om de wegen in Afrika veiliger te maken”.

Greg Smith, Global Program Director van iRAP, is blij dat Nathalie zich bij het iRAP-team voegt: “Het levensreddende potentieel voor veiligere wegen en goed snelheidsbeheer in Afrika is enorm. De WHO schat dat in de regio jaarlijks meer dan 250.000 mensen omkomen bij verkeersongevallen, en dat nog eens miljoenen mensen vaak levensveranderende verwondingen oplopen.

“Door ervoor te zorgen dat de meeste reizen plaatsvinden op wegen met drie sterren of betere wegen, zouden meer dan 23 miljoen dodelijke slachtoffers en ernstige gewonden kunnen worden voorkomen gedurende de levensduur van de behandelingen.'

“Dankzij de FIA Foundation kijken we ernaar uit om Nathalie haar nieuwe rol in Afrika te zien omarmen – door samen te werken met onze partners om niet alleen levens te redden op de Afrikaanse wegen, maar ook om gezonde en duurzame vormen van mobiliteit zoals lopen en fietsen te bevorderen. onder meer door het gebruik van sterrenwaarderingen voor scholen en sterrenwaarderingen voor ontwerpen voor veiligere schoolreizen en wegontwerpen. zei meneer Smit.

Saul Billingsley, uitvoerend directeur van de FIA Foundation, zei: “De FIA Foundation verwelkomt de benoeming van een regionale leider voor Safer Journeys voor Afrika, een stap die een essentiële nieuwe focus vertegenwoordigt voor het werk van iRAP. Sub-Sahara Afrika heeft enkele van de gevaarlijkste wegen ter wereld en de inzet van iRAP voor veiligere wegen zal levens in de hele regio redden.”

Nathalie is per e-mail bereikbaar nathalie.chiavassa@irap.org

Welkom aan boord Nathalie!

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!