Selecteer een pagina

Sinds 2019 FedEx-zorgen is op reis geweest om een directe en positieve impact te hebben op 50 miljoen mensen vóór hun 50e verjaardag op 17 april 2023. iRAP is er trots op te hebben bijgedragen aan het bereiken van deze ongelooflijke mijlpaal door FedEx en is zo dankbaar voor hun sponsoring van onze Star Rating for Schools, IndiaRAP en 5-sterren Global Connections-programma's.

Naast de ondersteuning van iRAP heeft FedEx al vroeg de gedenkwaardige mijlpaal van 50 x 50 bereikt door samen te werken met meer dan 900 non-profitorganisaties over de hele wereld door:

  • Het bieden van hoop en genezing door gebruik te maken van het wereldwijde netwerk van het bedrijf om basisbehoeften en medicijnen aan mensen te leveren wanneer natuurrampen en crises toeslaan.
  • Dromen waarmaken door te investeren in inclusiviteit en de volgende generatie ondernemers.
  • Prioriteit geven aan de planeet door te investeren in oplossingen en innovaties om duurzamere steden te creëren en teamleden in staat te stellen het milieu te herstellen en te beschermen door middel van dienstverlening aan de gemeenschap.
  • Vrijwilligerswerk in de gemeenschap om kinderen warm te houden en de hongerigen te voeden.

Bovendien hebben ze hun doel ruimschoots overtroffen, grotendeels dankzij de inzet van hun teamleden om goed te doen in hun gemeenschap door middel van vrijwilligerswerk, betrokkenheid bij de gemeenschap en talloze andere manieren.

Bij het horen van het nieuws zei Rob McInerney, Chief Executive Officer van iRAP: “Van kinderen die naar school gaan, tot de schaalvergroting in India en iRAP die onze vele partners wereldwijd met elkaar verbindt: de FedEx, samen met de FIA Foundation, heeft donorsteun onze partners geholpen veiligere wegen te creëren die 3,2 miljoen mensen redden van dood en letsel gedurende de levensduur van de reeds aangelegde wegenwerken. Wij feliciteren het FedEx-team met deze geweldige prestatie! We zijn er trots op dat we samen helpen de wereld een betere plek te maken.”

Lees meer over onze gedeelde impact op fedexcares.com.

Bekijk de FedEx 50 x 50-vieringsvideo hier.

Lees meer over door FedEx gesponsorde iRAP-programma's op:

  • Sterrenwaardering voor scholen HIER.
  • IndiaRAP HIER.
  • 5-sterren mondiaal verbindingsinitiatief HIER.
Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!