Selecteer een pagina

Het hele bestuur, het team en de partners van iRAP wereldwijd drukken onze diepe dankbaarheid uit voor Gary Liddle AO en het leven dat hij leidde, de persoon die hij was en de positieve impact die hij maakte. Onze deelneming aan Merri en de familie en alle vele vrienden in Australië en wereldwijd die hun liefde voor Gary deelden. Hij zal voor altijd in ons hart zijn.

Alleen kwaliteitswoorden beschrijven Gary. Vriendelijk, genereus, bescheiden, wijs, slim, onzelfzuchtig, professioneel, zorgzaam, vrolijk, avontuurlijk en uniek in zijn soort. Hij zette zich ook in voor de publieke dienstverlening, zette zich in voor familie en vrienden, zette zich in voor het goede en zette zich in voor de verkeersveiligheid.

iRAP had het voorrecht om Gary negen jaar lang als vrijwillige trustee van het goede doel te hebben en van 2017-2022 als voorzitter van het bestuur van iRAP. Zijn leiderschap en wijsheid hielpen de impact van de liefdadigheidsinstelling te vergroten tot het punt waarop vandaag de dag meer dan 400.000 doden en gewonden zijn gered door partners over de hele wereld, 172 landen worden gesteund en meer dan $95 miljard aan infrastructuurinvesteringen veiliger zijn gemaakt.

We denken met veel plezier aan hem terug en herinneren ons zijn positieve woorden toen hij met ALS omging en bleef streven naar “het vinden van de vreugde in elke dag”. Elke dag zal moeilijker zijn zonder jou, Gary, en rust in vrede, wetende dat we je nalatenschap en passie voor verkeersveiligheid en het redden van levens zullen voortzetten.

Als je wat woorden of een eerbetoon voor Gary wilt achterlaten, stuur ons dan een e-mail op comms@irap.org of laat een reactie achter op ons eerbetoon op sociale media – we zullen dit dan delen met Gary's familie.

Het iRAP-bestuur en het iRAP-team

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!