Selecteer een pagina
Help ons en onze partners de wegen veilig te maken!

iRAP is op zoek naar gepassioneerde en ervaren consultants voor het iRAP Consultants' Panel.

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor het redden van levens door wegen met een hoog risico over de hele wereld te elimineren. Net als veel andere levensreddende liefdadigheidsinstellingen die actief zijn op het gebied van de volksgezondheid, gebruiken wij een robuuste, op bewijs gebaseerde aanpak om de kans op sterfgevallen en ernstige verwondingen te verkleinen.

iRAP werkt samen met overheden, wegbeheerders, mobiliteitsclubs, ontwikkelingsbanken, NGO’s en onderzoeksorganisaties om:

  • Inspecteer wegen met een hoog risico en ontwikkel sterbeoordelingen, risicokaarten en investeringsplannen voor veiligere wegen
  • Zorg voor training, technologie en ondersteuning die nationale, regionale en lokale capaciteiten opbouwen en in stand houden
  • Volg de verkeersveiligheidsprestaties zodat financieringsinstanties de voordelen van hun investeringen kunnen beoordelen.

Onze partners hebben de iRAP-tools gebruikt om wegen te beoordelen in meer dan 100 landen in Europa, Azië-Pacific, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en Afrika.

Via onze Partnerships for 2030 Impact-strategie willen we meer dan 2.000.000 mensen helpen redden van overlijden of letsel, meer dan 200.000 km aan wegen veiliger maken en $200 miljard dollar aan investeringen in wegeninfrastructuur beïnvloeden. De strategie plaatst partnerschappen in de kern van het programma en erkent de vele successen bij het elimineren van wegen met een hoog risico die zijn bereikt door samenwerking tussen wegbeheerders, ontwikkelingsbanken, donoren, instituten, NGO's en de particuliere sector.

Om ons te helpen deze doelstellingen te bereiken, probeert iRAP gepassioneerde en ervaren individuen met een scala aan vaardigheden te identificeren die ons team en onze partners kunnen helpen ondersteunen.

Het iRAP Consultants' Panel is een database van professionals en garandeert geen toekomstig contract, maar stelt het iRAP-team in staat efficiënt een beroep te doen op een consultant wanneer hun diensten nodig zijn.

Als u ons wilt helpen werken aan een wereld zonder risicovolle wegen, nodigen wij u uit om dit formulier (link hieronder) in te vullen, zodat uw informatie wordt toegevoegd aan het iRAP Consultants' Panel.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!