Selecteer een pagina

iRAP CEO Rob McInerney heeft een gewaardeerde “Contribution to the Transport Profession” Award ontvangen van het Institute of Transportation Engineers – Australië en Nieuw-Zeeland (ITE-ANZ).

De prijs werd gisteravond uitgereikt tijdens het jaarlijkse ITE-ANZ President's Dinner in Melbourne.

De Prijs Bijdrage aan het Transportberoep wordt uitgereikt aan personen die gedurende een langere periode een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van het beroep van transport- of verkeersingenieur. De bijdrage aan het beroep kan liggen op het gebied van transportonderzoek, strategieën, projecten, programma's, administratie of onderwijs, op het gebied van verkeer of transporttechniek of transportplanning.

De ontvanger van de prijs wordt geselecteerd op basis van de volgende criteria:

  • Een belangrijke bijdrage aan de gemeenschap door inspanningen in het transportvak
  • Vooruitgang in de praktijk van het transportvak
  • Verslag van de bijdrage van de genomineerde op internationaal of nationaal niveau
  • Het aantal jaren dat de genomineerde actief is in het vak
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Staan in de branche

Toen hij de prijs ontving, zei Rob: “Net als ITE maak ik deel uit van een grote gemeenschap van experts en praktijkmensen die deel uitmaken van de wereldwijde iRAP-familie. Onze impact wordt mogelijk gemaakt door de passie, de geest en de toewijding van zoveel mensen over de hele wereld en deze prijs erkent die teaminspanning.

“Ik heb zoveel geluk gehad dat ik les heb gekregen, uitgedaagd en begeleid door veel van de voormalige ontvangers van deze prijs. De ITE-gemeenschap is een geweldige plek voor het delen van kennis, praktijken, vaardigheden en verbindingen – en het is zo geweldig om de focus op Vision Zero te zien door Jeff Paniati en de hele ITE-wereld.

“Als transportprofessionals moeten we heel hard nadenken over het gruwelijke aantal doden en gewonden dat elke dag voorkomt op wegen in Australië en Nieuw-Zeeland, elke dag op wegen over de hele wereld. We moeten ons afvragen of we meer kunnen doen, harder kunnen vechten voor de veiligheid en onze gemeenschappen echt kunnen dienen als planners, ingenieurs en transportprofessionals”, zei hij.

Lees meer over de Award en eerdere winnaars HIER.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!