Selecteer een pagina

In november 2022 trad de CEO van iRAP toe tot de Reageer Adviesgroep.

Re:act is een programma dat universiteits- en hogeschoolstudenten uitdaagt om het bewustzijn hierover te vergroten verkeersveiligheid problemen waarmee 16-25-jarigen te maken krijgen, gedrag veranderen en alle weggebruikers veilig maken.

Sinds 2016 heeft het jaarlijkse Re:act verkeersveiligheidsgedragsveranderingsprogramma het bewustzijn vergroot, kennis opgebouwd en het gedrag van automobilisten en andere jonge weggebruikers, evenals hun persoonlijke en professionele netwerken, veranderd.

Een initiatief van Harde randHet doel van het jaarlijkse Re:act-programma is om een samenwerking tussen de industrie, de overheid, instellingen voor hoger onderwijs en studenten samen te brengen en een ervaring te bieden die tot positieve resultaten leidt.

Een panel van partners uit het hoger onderwijs, verkeersveiligheid, veiligheid op de werkplek en industriepartners in elke stad selecteert de meest overtuigende verkeersveiligheidscampagne, die vervolgens wordt ontwikkeld en gelanceerd op universiteits- en hogeschoolcampussen en op digitale media van externe mediapartners.

Re:act, nu in zijn zevende jaar, zal in 2022 in Australië plaatsvinden met studenten ontwerpcommunicatie aan universiteiten in NSW, Victoria, WA en Queensland, en met studenten grafisch ontwerp aan TAFE-hogescholen in NSW, Victoria, WA, Queensland en, voor de eerste keer, Zuid-Australië.

Internationaal zullen Brazilië en de Verenigde Staten zich bij het Verenigd Koninkrijk aansluiten bij het uitvoeren van het programma, wat betekent dat er wereldwijd in 2022 twaalf Re:act-programma's zullen worden uitgevoerd in Australië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verenigd Koninkrijk.

Terwijl Re:act zich blijft uitbreiden, zullen de werkingsprincipes van het programma en de selectie van uitgelichte onderwerpen in Australië geleid worden door de Nationale Verkeersveiligheidsstrategie 2021-30 en wereldwijd door de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties en lokale verkeersveiligheidsprioriteiten.

Rob sluit zich aan bij Ioni Lewis Carrs-Q, Jerome Carslake uit NRSPP en Liz Waller van Transstedelijk over de Re:act-adviesgroep. Rob's kennis van en toewijding aan verkeersveiligheid zullen van grote waarde zijn bij het bijdragen aan het verbeteren van de verkeersveiligheidsresultaten voor jongeren en het begeleiden van Re:act naar een duurzame en effectieve toekomst.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!