Selecteer een pagina

Dankzij onze partners werd de invloed van iRAP bij het creëren van veiliger schoolreizen en het leveren van vision zero door middel van partnerschappen deze week gepresenteerd op de International Road Federation (IRF Global) R2T-conferentie in Washington DC.

Onder het conferentiethema The Future of Roadways: Green, Equitable, Intelligent and Integrated, onsRAP Leider en algemeen directeur van de Roadway Safety Foundation Bruce Hamilton presenteerde tijdens een plenaire sessie Vision Zero realiseren via partnerschappen ondersteund door de iRAP mondiale veiligheidsnorm voor weginfrastructuur, die ten grondslag ligt aan de mondiale verkeersveiligheidsprestaties van de VN Doelstellingen 3 en 4.

Dan Chen, vice-president en algemeen directeur van 3M, gaf ook een presentatie Het wereldwijde programmapartnerschap van 3M met Sterrenwaardering voor scholen, waarin hun schoolzone-initiatief wordt gepresenteerd dat tot doel heeft de veiligheid van 100 schoolzones tegen 2024 te verbeteren en het wereldwijde bewustzijn te vergroten van de verkeersgevaren waarmee kinderen worden geconfronteerd.

De heer Chen sprak hartelijk over het partnerschap en deelde de plannen van 3M om zijn inzet voor het veilig houden van wegen te versterken met de transformaties van schoolzones. Beginnend met 100 scholen over de hele wereld, Project Schoolzoneveiligheid implementeert op wetenschap gebaseerde innovaties om wegverbeteringen door te voeren en zo de levens van kinderen te helpen beschermen.

Dan Chen, 3M presenteert over het School Zone Safety Initiative van 3M

R2T is het internationale ontmoetingspunt waar toonaangevende vernieuwers en ingenieurs uit de sector, ambtenaren op het gebied van snelwegvervoer, ontwerpadviseurs, transportonderzoekers, bouwaannemers, fabrikanten en distributeurs van apparatuur en belanghebbenden op het gebied van de verkeersveiligheid essentiële technische en zakelijke inzichten verwerven om vandaag te helpen de transportinfrastructuur van morgen op te bouwen.

De conferentie heeft tot doel de grenzen van de wegen en mobiliteit van de 21e eeuw te verleggen door mondiale opinieleiders samen te brengen om baanbrekende concepten te ontdekken via een programma van live demonstraties en toegepaste kennissessies.

Klik voor meer informatie over usRAP HIER of om u aan te sluiten bij 3M als Star Rating for Schools Global Program Partner die levens en ernstige verwondingen redt voor onze meest kwetsbare jongeren, klik op HIER.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!