Selecteer een pagina

Er worden uiterlijk 6 januari 2023 aanvragen ingediend voor de laatste ronde van de in de VS gevestigde Road to Zero Community Traffic Safety Grants, die USD$750.000 per jaar zal verdelen voor projecten, programma's en onderzoek die de Road to Zero-strategie in de praktijk brengen en helpen de missie van NHTSA te verwezenlijken van nul verkeersdoden.

De Road to Zero Coalition, die in 2016 werd gelanceerd als een partnerschap tussen het Amerikaanse ministerie van Transport en de National Safety Council, heeft als doel om tegen 2050 een einde te maken aan het aantal dodelijke slachtoffers op de wegen in ons land. Jaarlijks sterven tienduizenden mensen op de Amerikaanse wegen, met historische gevolgen neemt toe en groeit het aantal sterfgevallen onder mensen die lopen en fietsen. Om deze verwoestende trend aan te pakken, brengt de Road to Zero Coalition, bestaande uit meer dan 1.800 lidorganisaties, een sectoroverschrijdende aanpak samen voor het implementeren van beproefde technieken, het delen van belangrijk onderzoek en informatie, en het bevorderen van het gesprek rond transportveiligheid via zijn drie pijlers: multimodaal raamwerk gericht op:

  • Verdubbeling van wat werkt via bewezen, op bewijs gebaseerde strategieën
  • Bevordering van levensreddende technologie in voertuigen en infrastructuur
  • Prioriteit geven aan veiligheid door een Safe System-aanpak te hanteren en een positieve veiligheidscultuur te creëren

De deadline voor aanmelding is 6 januari 2023 om 17.00 uur Oost.

Subsidies kunnen worden gebruikt om nieuwe initiatieven op gang te brengen of bestaande inspanningen te laten groeien. Krijg meer informatie over de beschikbare financiering, inclusief deelnamevereisten en instructies voor het starten van een aanvraag HIER.

Luister hoe Ann Carlson van NHTSA Road to Zero-leden aanmoedigt om gemeenschapssubsidies voor verkeersveiligheid aan te vragen:
Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!