Selecteer een pagina

iRAP en La Société Nationale des Autoroutes du Maroc (ADM) hebben een contract getekend voor de beoordeling van 200 km wegen in Marokko, en de opleiding en accreditatie van ADM-personeel.

Het contract werd ondertekend door Julio Urzua, Global Projects Director van iRAP en Anouar Benazzouz, Director General van de Société tijdens de slotsessie van de 4e internationale conferentie over duurzame mobiliteit en de jaarlijkse conferentie van de International Road Federation (IRF). vorige week in Marrakesh.

ADM is de nationale autoriteit van Marokko voor het beheer van ruim 1.800 km aan Marokkaanse snelwegen, die dagelijks 432.000 voertuigen vervoeren.

“We zijn verheugd om samen met ADM dit eerste iRAP-project in Marokko te starten”, aldus Julio Urzua. “Het is een opwindende eerste stap voor MoroRAP als onderdeel van het vormende Memorandum of Understanding met de National Road Safety Agency (NARSA) en het General Department of Roads (DDR) om samen en met lokale partners te werken aan het elimineren van wegen met een hoog risico in het land."

Julio presenteerde tijdens de eendaagse conferentie ook de iRAP-methodologie als een op bewijs gebaseerde KPI voor wegconcessies en deelde gevierde successen in Brazilië. Hij presenteerde in een speciale sessie over “Enabling Meaningful Change Through Measurable Impact” samen met andere experts op het gebied van duurzame mobiliteit van Hanshin Expressway Co. Ltd., International Bridge, Tunnel & Turnpike Association (IBTTA) en Valerann.

Zie het conferentieprogramma HIER en download een kopie van Julio's presentatie HIER.

Afbeeldingencredits: IRF en iRAP

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!