Selecteer een pagina

Deze week werd de belangstelling van wagenparkbeheerders en verzekeringsmaatschappijen onderzocht om Star Rating-gegevens te gebruiken om de gezondheid en veiligheid van de organisatie te verbeteren NETS-conferentie in Miami.

iRAP CEO Rob McInerney presenteerde op de Netwerk van Werkgevers voor Verkeersveiligheid (NETS) Jaarlijkse conferentie over kracht in cijfers over “Hoe veilig is uw werkplek? AiRAP-partnerschappen voor de toekomst”.

De resultaten van een pre-conferentie NETS-ledenenquête werden gepresenteerd, waarin dit werd benadrukt 90%+ van de respondenten is geïnteresseerd in iRAP-sterrenwaardering en voorspellingen van sterfgevallen en letsels die helpen locaties met een hoog risico te identificeren en de identificatie van de veilige route en vervoerswijze voor elke reis ondersteunen.

NETS is een door de werkgever geleid publiek-privaat partnerschap dat zich inzet voor het verbeteren van de veiligheid en gezondheid van werknemers, hun families en leden van de gemeenschappen waarin zij leven en werken, door verkeersongevallen te voorkomen die zowel op als buiten het werk plaatsvinden. Tot de leden van NETS behoren verzekeraars als Chubb en Liberty Mutual en grote bedrijven als Johnson & Johnson, Shell, Toyota, GSK en Schlumberger.

Rob's presentatie demonstreerde de rol van veilige weginfrastructuur bij het terugdringen van verkeersongevallen, de kenmerken die er toe doen en het potentieel ervan AiRAP om de verzameling en toegankelijkheid van infrastructuurbeoordelings- en verkeersveiligheidsgegevens te versnellen om de veiligheid en het management van de vloot te informeren.

Rob zei: “Sommige wegen zijn veiliger dan andere voor inzittenden van voertuigen, voetgangers, motorrijders en fietsers. iRAP Star Rating-gegevens die de veiligheid van wegen beoordelen van 1 (het minst veilige) tot 5 sterren (het meest veilige) zijn zeer waardevol voor wagenparkbeheerders om weloverwogen beslissingen te nemen over routekeuze, transportmodus en training van chauffeurs en berijders.”

Naast de sterrenwaardering en de voorspellingen over het risico op dodelijke ongelukken en verwondingen, waren de individuele wegkenmerken die voor de respondenten het meest interessant waren:

AiRAP heeft tot doel de schaal en frequentie van de verzamelde sterrenwaarderings- en wegkenmerkengegevens te vergroten volgens de wereldwijde iRAP-standaard, die via een datamarktplaats aan alle partners beschikbaar kan worden gesteld.

Bevestigde en potentiële AiRAP-partners die het algemeen belang, wegenagentschappen en commerciële begunstigden van de datamarktplaats ondersteunen

Naast de wereldwijde partnerschappen van de liefdadigheidsinstelling in meer dan 100 landen Robs presentatie deelde de resultaten van een recente usRAP-beoordeling van een 1.000 mijl lange interstatelijke vrachtwagencorridor door Florida, Georgia, Indiana, Kentucky en Tennessee, ondersteund door FedEx.

Hij deelde ook de Sterrenwaardering voor interactieve tool voor scholen die inzichten over wereldwijde veiligheidsverbeteringen in schoolzones deelt.

Voor meer informatie:

  • Download de presentatie HIER
  • Voor meer informatie over AiRAP, bezoek https://irap.org/project/ai-rap/
  • Klik op NETS en de conferentie van 2022 HIER
  • Luister naar Rob op de NETS Talk Now, Driving Change Podcast, waarin de impact van de veiligheid van de weginfrastructuur op de veiligheid van wagenparken en gemeenschappen wereldwijd wordt besproken HIER
  • Ontdek de sterwaardering voor de Safe Schools Tracker voor scholen HIER
  • Op usRAP, bezoek http://www.usrap.org/

iRAP heeft de droom om elke weg op aarde een sterrenbeoordeling te geven in haar visie om een wereld te creëren zonder risicovolle wegen voor alle weggebruikers.

Bestaande AiRAP-partnerschappen

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!