Selecteer een pagina

IndiaRAP technisch manager Jigesh Bhavsar gepresenteerd op een Workshop Nationale Dialoog Verkeersveiligheid voor Kinderen vandaag in Delhi, ter gelegenheid van de Nationale Ingenieursdag in het land.

De eendaagse workshop trok vooraanstaande belanghebbenden op het gebied van de verkeersveiligheid die zich inzetten voor het terugdringen van verkeersdoden en ernstig gewonden onder de meest kwetsbare groep jongeren.

Het forum presenteerde keynote-toespraken, paneldiscussies en casestudies van beste praktijken uit India en de hele wereld met experts, beleidsmakers, onderzoekers en praktijkmensen van organisaties als de National Highways Authority of India (NHAI), Ministerie van Wegvervoer en Snelwegen (MoRTH), deelstaatregeringen van Maharashtra en Delhi, politie van Mumbai en Delhi, Synergie, Indian Institute of Technology (IIT) Kharagpur, Centraal Wegenonderzoeksinstituut (CSIR-CRRI), Menselijke Qind, Wereldbank, Stichting AIP, Stel je voorWet En IndiaRAP.

Jigesh nam deel aan een paneldiscussie over Safer Roads for Children, waarin veilige schoolzones, veiligheid nabij snelwegen, veilig woon-werkverkeer naar school, veilig verkeersgedrag en snelheidsbeheersing werden onderzocht.

IndiaRAP en lokale partners maken gebruik van de gratis Sterrenwaardering voor scholen instrument om de veiligheid van meer dan 80 scholen in het hele land te beoordelen en op bewijs gebaseerde veiligheidsverbeteringen te informeren die kinderen elke dag op weg naar school beschermen. De gedeelde programma-ervaring van Jigesh leverde waardevolle inzichten op.

De bekroonde Star Rating for Schools is een wetenschappelijk onderbouwd hulpmiddel voor het meten, beheren en communiceren van de risico's waaraan kinderen worden blootgesteld op weg naar school. Het ondersteunt snelle interventies die levens redden en ernstig letsel vanaf de eerste dag voorkomen. De tool wordt in 55 landen gebruikt en verbetert de veiligheid van schoolzones over de hele wereld.

Voor meer informatie:

  • Download het workshopprogramma HIER.
  • Download het samenvattend rapport van het evenement HIER en Jigesh op pagina 22.
  • Voor meer informatie over de sterrenwaardering voor scholen klikt u op HIER.
  • Om te lezen hoe de regering van Haryana, MG Motor en NGO TRAX een veiligere cultuur rond scholen in Gurugram, Faridabad en New Delhi ontwikkelden door wegverbeteringen, onderzoek en training waarbij studenten, leraren en de gemeenschap betrokken waren, ondersteund door SR4S, klikt u op HIER.
  • Voor meer informatie over IndiaRAP, het nationale Road Assessment Program voor India, klikt u op HIER.
Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!