Selecteer een pagina

Afbeelding tegoed: Steden 4 Kinderen Alliantie

iRAP sloot zich aan bij de Steden 4 Kinderen Alliantie leden in Katowice, Polen om de volgende fase van het Bondgenootschap te bespreken. De alliantie is een interdisciplinair netwerk van 27 organisaties die samenwerken om ervoor te zorgen dat kinderrechten stevig verankerd zijn in de stedelijke agenda. Door het Sterrenwaardering voor scholenprogramma (SR4S) , wil iRAP bijdragen aan het opnemen van veilige schoolzones in de stedelijke agenda.

Als onderdeel van het World Urban Forum 11 lanceerde Cities 4 Children de publicatie 'Steden voor en met kinderen en jongeren – Ideeën om tot actie te inspireren'. Het document belicht effectieve acties die kunnen worden ondernomen om steden beter te maken voor kinderen en jongeren. SR4S is opgenomen als onderdeel van de sectie Veilige en actieve reis naar school.

Cities4Children organiseerde ook een evenement om de volgende fase van de alliantie te lanceren, gericht op samenwerking op land- en stadsniveau. Zelfs als u niet aanwezig was op het evenement, kunt u uw ideeën over #cities4children-allianties op stad- en landelijk niveau delen via deze online enquête, die open blijft tot 10 juli: https://lnkd.in/eWxnyS9R Aanvragen voor steden- en nationale steden4children-allianties worden op 15 juli geopend.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!