Selecteer een pagina

iRAP's Safer Journeys Regional Leader for the Americas is deze week in Barbados om een presentatie te geven op de mijlpaal 10e IRF Caribisch Regionaal Congres met als doel oplossingen en beste praktijken te bieden voor de dubbele uitdagingen van verkeersveiligheid en klimaatbestendige infrastructuur in het Caribisch gebied.

Het vlaggenschipevenement van IRF Global in het Caribisch gebied, opgericht in 2012 als antwoord op herhaalde oproepen voor een specifiek evenement dat tegemoetkomt aan de behoeften van transportprofessionals in 30 landen en gebieden in de regio, is een essentieel verzamelpunt geworden voor de beste besluitvormers op transportgebied in de regio. professionals, waarbij regionale casestudies en internationale inzichten worden gecombineerd.

Het congres, georganiseerd door de International Road Federation (IRF Global), de Caribbean Development Bank en het Ministerie van Transport, Werken en Watervoorraden, Barbados, heeft afgevaardigden uit 30 landen samengebracht, waaronder 9 ministers van Transport. Er zijn meer dan 50 sprekers van over de hele wereld aanwezig, waaronder internationale experts van de Wereldbank, het United Nations Institute for Training and Research, de US National Transportation Safety Board en het New York City Department of Transportation, naast andere instellingen die op het evenement vertegenwoordigd zijn.

Het congres onderzoekt:

  • Infrastructuurinvesteringen en innovatieve financiering
  • Verkeersveiligheid
  • Het leveren van veerkrachtige wegeninfrastructuur en -diensten
  • Regionale Integratie & Samenwerking
  • Beheer van wegenactiva
  • Koolstofvrij maken van het wegvervoer
  • Capaciteitsopbouw bij de Caribische ministeries van Openbare Werken
  • Het effect van COVD19 op weg- en transportagentschappen

In haar formele openingstoespraak zei Hon. Santia O. Bradshaw, vice-premier van Barbados en minister van Transport, Werken en Watervoorraden merkte op: “Voor het Caribisch gebied kunnen natuurlijke gevaren jaren van ontwikkeling ongedaan maken door voortdurende vernietiging van infrastructureel, economisch en sociaal kapitaal. We verwelkomen deze kans om de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd te delen, evenals de oplossingen die voor ons beschikbaar zijn om duurzame klimaatbestendigheid en veiligere wegen te bereiken, zodat we in lijn blijven met de Agenda voor Duurzame Ontwikkeling 2030.”

“De buitengewone opkomst van vandaag vertelt ons dat het momentum voor ambitieuze en gecoördineerde actie in de regio groeit”, aldus IRF Senior Vice Chairman Dr. Bill Sowell.

Edgar deelt met afgevaardigden het belang en potentieel van veilige, vergevingsgezinde wegeninfrastructuur voor de ontwikkeling, gezondheid en economische welvaart van de regio.

Het congres loopt tot 10 juni. Voor meer informatie over de sprekers en het programma, bezoek https://irfcaribbeanregionalcongres2022.sched.com/ en voor live updates volg @IRFhq op Twitter.

Edgar bespreekt met de permanente secretaris van Trinidad en Tobago en haar team projectmogelijkheden

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!