Selecteer een pagina

We waren blij om deel uit te maken van AmCham Guatemala's Tweede Internationaal Congres over Verkeersveiligheid heeft vorige week een licht geworpen op de internationale normen om levens te beschermen en het aantal verkeersongevallen in het land te verminderen.

De Amerikaanse Kamer van Koophandel van Guatemala (AmCham Guatemala) organiseerde het evenement op 10 en 11 maart, met 48 uur per dag virtuele toegang tot nationale en internationale conferenties en forums met sprekers van hoog niveau.

iRAP's Safer Journeys Regional Leader voor Amerika Edgar Zamora en sterrenwaardering voor scholen (SR4S) Coördinator Rafaela Machado presenteerde op de iRAP-methodologie, hulpmiddelen En opleiding wordt in Guatemala en wereldwijd gebruikt om risicovolle wegen en schoolreizen te elimineren. Zij werden vergezeld door SR4S Wereldwijde programmapartner 3M vertegenwoordigd door Salvador Morales, Applications Engineer van de Transportation Safety Division van 3M Midden-Amerika en het Caribisch gebied.

iRAP en lokale partners hebben al de veiligheid van ruim 1.000 km wegen en 46 scholen beoordeeld. 20 mensen hebben geprofiteerd van iRAP-training over hoe ze hun wegen veiliger kunnen maken. Guatemala maakte deel uit van een grote verkeersveiligheidsbeoordeling in de Pacific Corridor in zeven landen, uitgevoerd door de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank in 2011. Op basis van de resultaten en het Safer Roads Investment Plan investeerde de IDB tot 2020 ongeveer USD$1,76 miljard dollar om risicovolle weggedeelten en levens redden. A recente herbeoordeling van Guatemala tot Panama, heeft nieuwe sterrenratings gekregen om verdere investeringen te informeren die het potentieel hebben om 65.000 levens te redden.

De president van AmCham Guatemala, Juan Pablo Carrasco de Groote, zei: “Via het Verkeersveiligheidscongres probeert de Kamer het inzicht te verdiepen in de kwesties rond de mobiliteitscultuur, het terugdringen van ongevallen, het terugdringen van de kosten voor vervoerders en het verbeteren van de infrastructuur van het land. de menselijke kant van verkeersveiligheid via verschillende panels en expertsessies.”

AmCham Guatemala is een non-profit serviceorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van de handel tussen de Verenigde Staten en Guatemala, en het bieden van effectieve ondersteuning aan leden door middel van netwerk- en bedrijfsfacilitatiemogelijkheden, overheidsrelaties, deelname aan sectorcommissies, evenementen, commerciële informatiebronnen en meer.

De grotere Vereniging van Amerikaanse Kamers van Koophandel in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied (AACCLA) vertegenwoordigt via haar 23 AmChams meer dan 20.000 aangesloten bedrijven en meer dan 80% aan Amerikaanse investeringen in de regio.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!