Selecteer een pagina

iRAP erkent de buitengewone vrijwilligerswerk van aftredend bestuursvoorzitter Gary Liddle, waaronder 9 jaar als trustee voor een goed doel en 5 jaar als leider van het bestuur van iRAP.

Gary trad in 2013 toe tot de Raad van Bestuur en bracht een schat aan ervaring als Chief Executive van VicRoads met zich mee als Chief Executive van VicRoads en bestuursfuncties bij Austroads, ARRB Group, de World Road Association (PIARC) en REAAA.

Dankzij Gary's rentmeesterschap en steun heeft de liefdadigheidsinstelling het eerste decennium van actie voor de verkeersveiligheid doorstaan en een ongelooflijke periode van groei doorgemaakt. “In mijn 9 jaar als Trustee van de liefdadigheidsinstelling is de impact van iRAP gestegen van 70 naar 107 landen, 500.000 km geschat naar 1,3 miljoen en 50 getrainde km naar 47.000. Belangrijk is dat meer dan $80 miljard dollar aan wegeninvesteringen veiliger zijn gemaakt en duizenden levens zijn gered.” zei Gary.

Het aantal mondiale partners dat door de liefdadigheidsinstelling wordt ondersteund, bedraagt nu meer dan 10.000 en de lidstaten van de Verenigde Naties hebben de mondiale standaard van 3 sterren of beter aangenomen als onderdeel van de Mondiale prestatiedoelstellingen voor verkeersveiligheid en de VN-decennium van actieplan voor verkeersveiligheid 2021-2030.

“Ik ben trots op het iRAP-team en vereerd dat ik met mijn mede-trustees heb samengewerkt om het succes van het goede doel te begeleiden, mogelijk gemaakt door de donorsteun van de Stichting FIA en andere partners wereldwijd. Ik kijk ernaar uit om hun levensreddende impact te zien groeien onder leiding van de nieuwe voorzitter, Miquel Nadal.”

iRAP CEO Rob McInerney zei: “Gary is een inspirerende leider die zo genereus is met zijn tijd, zijn wijsheid, zijn intellect, zijn ervaring en zijn positieve energie. Met zijn achtergrond in de wegtechniek heeft Gary het strategische pad voor iRAP uitgezet om de partnerschappen tot stand te brengen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat wegen worden gemoderniseerd en levens worden gered. Hij is een geweldige collega en vriend voor de hele iRAP-familie en we zijn zo dankbaar voor zijn bijdrage aan het levensreddende werk van iRAP.”

De bestaande trustee Miquel Nadal is unaniem gekozen als de nieuwe voorzitter van iRAP, die op 28 februari 2022 in werking treedt. Bij het feliciteren van Gary voor zijn diensten zei Miquel: “De erfenis die u achterlaat is enorm. Uw effectieve leiderschap en rijkdom aan inzichten in de wegensector hebben de liefdadigheidsinstelling naar groot succes geleid.”

Gary is en blijft een geliefd lid van de iRAP-familie en we wensen hem, zijn vrouw Meredith en hun familie het beste terwijl hij met pensioen gaat, met onze oprechte dank.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!