Selecteer een pagina

Met dank aan de Spaanse Wegenvereniging (Asociación Española de la Carretera) voor zijn 9 pagina's tellende artikel op iRAP “Een wereld creëren waarin elke reis veilig is. Een tragedie elke minuut” in het laatste nummer 234 van Revista Carreteras Magazine. Het tijdschrift bereikt 12.000 lezers in Spanje en internationaal.

Abstract: Met het begin van het Tweede Decennium van Actie voor Verkeersveiligheid bouwt een mondiaal programma voort op 20 jaar ervaring en succes om de wereldwijde standaard voor de veiligheid van de wegeninfrastructuur te bieden, samen met de gratis tools, training en ondersteuning om wegen en wegontwerpen veiliger te maken . In samenwerking met overheden, ontwikkelingsbanken, mobiliteitsclubs, de industrie, onderzoeksinstituten en NGO's in meer dan 100 landen zullen de iRAP-methodologie, -instrumenten en -partnerschappen grootschalige actie op het gebied van veiligheid en op bewijs gebaseerde investeringen en verbetering van de infrastructuur bevorderen, ter ondersteuning van veiligere reizen voor kwetsbare weggebruikers, multimodaal transport en actieve mobiliteit, en de mondiale verkeersdoden en -gewonden tegen 2030 halveren.

Download het artikel alleen in het Spaans hier.

Van het volledige tijdschriftnummer in het Spaans hier.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!