Selecteer een pagina

Dr. Subhamay Gangopadhyay, programmamanager van IndiaRAP sprak als eregast met studenten en faculteiten tijdens de openingsceremonie van de Nationale Verkeersveiligheidsmaand 2022, die wordt gevierd door NSS IIT Roorkee.

Hij deelde het podium met IIT Roorkee-directeur prof. Ajit Kumar Chaturvedi En Prof. M. Parida.

Dr. Gangopadhyay sprak over IndiaRAP-activiteiten en vertelde hoe veilig de wegen in India zijn in termen van sterbeoordelingen en de veiligheidsbehandelingen om de veiligheid te verbeteren en levens te redden. Hij noemde het gebrek aan goede ongevallengegevens in India en hoe de Star Rating, een instrument voor proactieve veiligheidsbeoordeling, kan werken met zeer beperkte ongevallengegevens. Hij noemde ook de rol van wegontwerpers en planners bij het plannen en ontwerpen van vergevingsgezinde wegen.

Dr. Gangopadhyay moedigde studenten aan om gebruik te maken van de voordelen van verschillende online iRAP-trainingsmodules en de nieuwe IndiaRAP-leercentrum om studenten te ondersteunen bij hun academische en onderzoeksprojecten.

De heer Ujjval Kumar, secretaris-generaal van NSS IIT Roorkee zei dat Dr. Gangopadhyay de ernst van het verkeersveiligheidsprobleem benadrukte met voorbeelden die een enorme impact op de studenten hebben gehad.

“Hij gaf ons de hoop en het vertrouwen dat verkeersveiligheid kan worden uitgeroeid, net als polio. Als ambitieuze ingenieurs en technici heeft Dr. Gangopadhyay ons echt gemotiveerd om te werken aan de zaak van de verkeersveiligheid door te werken aan het ontwerp van veiligere wegen ten behoeve en veiligheid van voetgangers en kwetsbare weggebruikers”, aldus de heer Kumar.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!