Selecteer een pagina

Het vierde seminar in een reeks EuroRAP Lunchtime-seminars zal plaatsvinden op 8 februari 2022 van 13.00 tot 14.00 uur CET. Het seminar zal een forum zijn waar vertegenwoordigers van de nationale programma's/regelingen hun werk kunnen demonstreren, van elkaar kunnen leren en andere landen kunnen aanmoedigen om met soortgelijke programma's en activiteiten te beginnen.

We roepen EuroRAP-leden/partners op om in een presentatie van 5 minuten een overzicht van hun programma en relevante ontwikkelingen te delen. We kunnen maximaal 10 updates verwerken, geef dit alstublieft aan via een e-mail naar suzy.charman@roadsafetyfoundation als u updates van een nationaal programma wilt delen (dit kan het in kaart brengen van het risico op ongelukken en/of iRAP-sterrenwaardering omvatten), of onderzoek/ontwikkeling dat van duidelijk belang is voor de EuroRAP-gemeenschap.

Tot dinsdag 1 februari 2022 horen wij graag van u. Neem gerust contact op als u vragen heeft.

Om deel te nemen aan het Lunchseminar #4 kunt u zich inschrijven HIER.

Dit is de vierde van EuroRAP's lunchseminarreeks die informatie biedt over de EuroRAP-protocollen via de 'RAP basics'-evenementen, inzicht in iRAP-onderzoek en innovatie via onze 'Hot Topic'-seminars en inspiratie voor EuroRAP-programma's via onze 'National Schemes Spotlight'-seminars . Deze drie soorten webinars worden afwisselend gepresenteerd en geven ons elke maand stof tot nadenken.

De virtuele seminarreeks is gericht op alle EuroRAP-partners en andere geïnteresseerde partijen – van autoclubs tot wegbeheerders, tot onderzoekers.

De opname van het EuroRAP Lunchtime-seminar #1 over Crash Risk Mapping in Groot-Brittannië en Kroatië is beschikbaar HIER.
De opname van het EuroRAP Lunchtime seminar #2 over AiRAP is beschikbaar HIER.
De opname van het EuroRAP Lunchtime seminar #3 over EuroRAP in Slovenië: Succesverhaal 2008–2021 is beschikbaar HIER.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!