Selecteer een pagina

Wordt lid van ons op 11 januari 2022 van 13.00 tot 14.00 uur CET voor de derde van onze EuroRAP-lunchseminars, waar we een van onze in de schijnwerpers zetten Nationale regelingenJure Kostanjšek, secretaris-generaal van de Auto- en Motorvereniging van Slovenië (AMZS), en Klemen Filipič, geaccrediteerde iRAP-ingenieur bij AMZS, zullen het EuroRAP-programma in Slovenië presenteren: een succesverhaal 2008-2021.

AMZS voert als onafhankelijke niet-gouvernementele organisatie van weggebruikers sinds 2008 voortdurend EuroRAP-wegbeoordelingsprocedures uit. Zij zijn al lange tijd pleitbezorgers van de verkeersveiligheid in Slovenië, die een topconditie van de wegen eist voor hun leden en andere weggebruikers in Slovenië . AMZS heeft een nationaal EuroRAP-consortium gevormd, bestaande uit verschillende belanghebbenden, hun eigen inspectiesysteem ontworpen en ontwikkeld, geaccrediteerd door iRAP, en een expertteam opgericht, waarmee ze onafhankelijke veiligheidsanalyses van de infrastructuur kunnen uitvoeren.

AMZS en hun technische en deskundige ondersteuningspartner Traffic Technical Institute werden door EuroRAP onderscheiden voor uitstekende prestaties in respectievelijk 2009–2010 en 2015. Bovendien won AMZS in 2019 een Prince Michael International Road Safety Award.

Register HIER om te horen over het succesverhaal van de verkeersveiligheid in Slovenië en ideeën op te doen over hoe soortgelijke benaderingen ook in uw land kunnen worden geïmplementeerd.

Dit is de derde van EuroRAP's lunchseminarserie die informatie zal bieden over de EuroRAP-protocollen via de 'RAP basics'-evenementen, inzicht in iRAP-onderzoek en innovatie via onze 'Hot Topic'-seminars en inspiratie voor EuroRAP-programma's via onze 'National Schemes Spotlight'. seminars. Deze drie typen webinars worden afwisselend gepresenteerd en geven ons elke maand stof tot nadenken.

De virtuele seminarreeks is gericht op alle EuroRAP-partners en andere geïnteresseerde partijen – van autoclubs tot wegbeheerders, tot onderzoekers.

De opname van het EuroRAP Lunchtime-seminar #1 over Crash Risk Mapping in Groot-Brittannië en Kroatië is beschikbaar HIER.
De opname van het EuroRAP Lunchtime seminar #2 over AiRAP is beschikbaar HIER.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!