Selecteer een pagina

Een AusRAP National Webinar, gehouden op 23 november, markeerde de overgang van het leiderschap van het Australian Road Assessment Program van de Australian Automobile Association (AAA) naar Oostenrijk, waarbij 20 jaar succes wordt gevierd en nieuwe kansen worden gedeeld voor richting en partnerschappen om risicovolle wegen in het land te elimineren.

Het Australian Road Assessment Program (AusRAP) werd in Australië geïntroduceerd door staatsmobiliteitsclubs, waarbij de AAA leiding gaf in samenwerking met Austroads, de Australian Road Research Board (ARRB) en de International Road Assessment Programme (iRAP). Het AusRAP-partnerschap werkt sinds 2001 samen met staats-, territorium- en lokale overheden aan de optimalisatie en meting van infrastructuurveiligheidsinvesteringen. Het leiderschap van AusRAP erkent nu het uitgebreide gebruik van de AusRAP-protocollen en -systemen op institutioneel niveau door wegagentschappen in heel Australië. overstappen naar Austroads.

Het door Austroads geleide AusRAP-programma zal voortbouwen op een uitgebreid platform van lokale ervaring en toepassing door staats- en lokale overheidsinstanties, mobiliteitsclubs, Austroads en ARRB als een iRAP Centrum van uitmuntendheid. In totaal zijn er in Australië meer dan 300.000 km aan AusRAP-sterrenwaarderings- en investeringsplanningsbeoordelingen voltooid, zijn meer dan 40.000 km aan risicokartering en meer dan 400 km aan wegenontwerpen met sterren beoordeeld. Het partnerschap zal blijven profiteren van en bijdragen aan de mondiale iRAP-partnerschappen die in meer dan 100 landen over de hele wereld bestaan.

Dit webinar luidde een nieuw tijdperk van activiteit in voor AusRAP en behandelde:

  • Nieuw leiderschap, bestuur en samenwerking voor AusRAP
  • Mondiale richtingen en lessen uit Groot-Brittannië
  • Spannende ontwikkelingen in Australië
  • Volgende stappen voor AusRAP

Het webinar werd gepresenteerd door:

  • Michael Nieuwesteeg – Austroads Programmamanager Verkeersveiligheid & Ontwerp.
  • Rob McInerney – CEO van iRAP, ondersteuning van RAP-partnerschappen in meer dan 100 landen wereldwijd.
  • James Bradford – Global Technical Director voor iRAP, EuroRAP en de Road Safety Foundation gevestigd in Groot-Brittannië.
  • Johannes Hardwick, uitvoerend directeur van de afdeling Asset Management bij Transport for NSW.

Zie hieronder enkele hoogtepunten

Spannende stap erin AusRAP reis aangekondigd met Austroads programmaleiderschap op zich nemen in samenwerking met de Australian Automobile Association, Australian Road Research Board, Australasian College of Road Safety, Infrastructure Australia, Road Australia, Commonwealth Government en de Australian Local Government Association.

In het Australische AusRAP-programma zijn ruim 300.000 km beoordeeld op verkeersveiligheid. In het hele land worden wegen met een hoog risico geëlimineerd. Proficiat aan alle partners! We kunnen niet wachten om de volgende ontwikkelingen te zien onder het nieuwe leiderschap van Austroads.

CEO van iRAP, Rob McInerney, presenteert de wereldwijde verkeersveiligheidssuccessen bij het elimineren van wegen met een hoog risico over de hele wereld. We zijn zo trots op al onze partners die levens redden op 3-sterren- of betere wegen!

iRAP CEO Rob McInerney – 'Wegeninfrastructuur met drie sterren of beter redt levens. We moeten veilig wegenontwerp en veiligheidsverbeteringen één voor één financieren en vieren in Australië en over de hele wereld.'

John Hardwick van Transport for NSW: AusRAP Star Rating-analyse helpt bij het prioriteren van investeringen in verkeersveiligheid op de Princes Highway en risicovolle wegen in Australië

James Bradford van iRAP – Britse verkeersveiligheidslessen delen met Australië, nadat het Britse Safer Roads Fund onlangs de Prince Michael International Road Safety Award voor uitmuntendheid ontving.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!