Selecteer een pagina

Uruguay: Unidad Nacional de Seguridad Vial (UNASEV) ontvangt het Global Plan van iRAP Star Rating for Schools' Lead Partner Fundación Gonzalo Rodríguez

NGO's op het gebied van verkeersveiligheid in meer dan 20 landen, ondersteund door lokale RAP's en DE JOUWE, hebben nationale besluitvormers ontmoet om het nieuwe te presenteren Globaal Plan voor het Decennium van Actie voor Verkeersveiligheid en roepen op tot politieke inzet en actie om levens te redden.

De NGO's hadden ontmoetingen met ministers van Transport, verkeersveiligheidsagentschappen, burgemeesters en andere belanghebbenden in India, Thailand, Iran, Argentinië, Maleisië, de VS, Bangladesh, Ivoorkust, Chili, Ecuador, Dominicaanse Republiek, Cambodja, Libanon, Rwanda, Guatemala, Nepal, Uruguay, Oeganda, Vietnam, Rwanda en Tunesië, om het plan over te dragen en een verenigde stem van het maatschappelijk middenveld te laten horen.

iRAP en sterbeoordeling voor scholen (SR4S)partners Fundación Gonzalo Rodríguez, Pioniers op het gebied van verkeersveiligheid En Vermijd ongelukken zijn slechts enkele van de NGO's die bij het initiatief betrokken zijn.

De komende weken staan er nog meer overdrachten gepland.

Ambtenaren van de stad Mashhad met Star Rating for Schools (SR4S)-partner Road Safety Pioneers ontvangen het Global Plan. Zie de SR4S-casestudy profilering Verkeersveiligheid Pioniers werken eraan om schoolreizen veiliger te maken in Iran.

Harpreet Singh van de Indiase NGO Vermijd Accident overhandigt het plan aan de burgemeester van de stad Mohali. Vermijd Accident heeft de SR4S-app gebruikt om 3 scholen van 2.500 leerlingen te beoordelen die een training volgden van de Global Alliance of NGOs for Road Safety

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!