Selecteer een pagina

Ian Gillespie AM is toegetreden tot het bestuur van iRAP en brengt wereldwijde mobiliteitservaring naar het bestuur van de liefdadigheidsinstelling.

Ian, gevestigd in Australië, is al vele jaren een groot voorstander van iRAP via zijn vorige rol als Group Chief Executive Officer van de plaatselijke mobiliteitsclub. RACQ. De AusRAP Het belangenbehartigingswerk van RACQ heeft geleid tot investeringen in de verkeersveiligheid van meerdere miljarden dollars Bruce snelweg en vele andere wegen door Queensland. Ian heeft ook een sleutelrol gespeeld bij het hosten van het iRAP-team in Australië en het bieden van wereldwijde ondersteuning en leiderschap via het FIA-netwerk.

“Ik ben al lange tijd een voorstander van iRAP en de doelstellingen ervan en ik ben gepassioneerd door het verbeteren van de verkeersveiligheid en mobiliteit door een verbeterd wegenontwerp en infrastructuur, samen met het gebruik van data voor betere besluitvorming om levens te redden, dus ik ben erg blij om deel uit te maken van iRAP bestuur en om nauwer samen te werken met het team”, zei Ian toen hij toetrad tot het bestuur.

Naast zijn passie voor verkeersveiligheid brengt Ian geweldige vaardigheden mee naar het bestuur van iRAP, waaronder:

  • Arbeidsverhoudingen, juridische expertise (inclusief ervaring als advocaat) en managementkwalificaties
  • 13 jaar leiding geven aan RACQ, een onderlinge mutualiteit met hulp- en verzekeringsbedrijven, liefdadigheidsinstelling RACQ en diversificatie naar bankdiensten via RACQ Bank
  • Voorzitter van de Mondiale Mobiliteitsalliantie een drieledig partnerschap tussen AAA Australia, AAA/CAA in Noord-Amerika en ARC Europe, dat 71 GMA-clubs in 34 landen vertegenwoordigt en meer dan 115 miljoen leden ondersteunt
  • Talrijke directeursrollen, waaronder RACQ Foundation, Australian Automobile Association, Business Council of Co-operatives and Mutuals en Confederation of Australian Motorsport, onder andere

Bij het verwelkomen van Ian in de Raad van Bestuur zei Gary Liddle, voorzitter van iRAP: “Ian's rijke ervaring met het runnen van een succesvolle onderlinge beleggingsmaatschappij, die eigendom is van leden, zal ons helpen onze partnerschappen vorm te geven voor een impact in 2030. Zijn perspectieven vanuit het runnen van een liefdadigheidsstichting en verzekeringsbedrijf zullen ook nieuwe inzichten opleveren in ons werk om verkeerstrauma's wereldwijd te verminderen. Terwijl we vorm geven aan belangrijke initiatieven zoals sterbeoordelingen voor ontwerpen (SR4D) En AiRAPzal Ian waardevolle strategische leiding en bestuur bieden voor de toekomst van de liefdadigheidsinstelling.”

Het bestuur en het team van iRAP heten Ian welkom en kijken uit naar zijn expertise bij het vormgeven van het goede bestuur en de strategische richting van de liefdadigheidsinstelling terwijl we de partnerschappen creëren voor de impact van 2030.

Voor meer details over het plan van iRAP voor het tweede decennium van actie op het gebied van verkeersveiligheid 2021-2030, zie hier.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!