Selecteer een pagina

iRAP Sterrenwaardering voor scholen' Coördinator Rafaela Machado is geselecteerd om zich bij de Jeugddelegatieprogramma van UNITE 2030 als een van de 100 jonge mondiale changemakers die zich inzetten om de Global Goals tegen 2030 te bereiken.

Er zijn 100 afgevaardigden geselecteerd uit 50 landen en het drie maanden durende programma schat dat het programma wereldwijd 100.000 levens positief zal beïnvloeden.

Jongerenafgevaardigden zullen een 14 weken durende leiderschapsontwikkelingscursus bijwonen, waarin ze leren hoe ze verandering kunnen creëren, anderen kunnen beïnvloeden en actie kunnen ondernemen. Afgevaardigden krijgen ook de kans om deel te nemen aan de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, de Global Goals Week en de Youth SDG Summit.

Unite 2030 gelooft in de kracht van jonge leiders om de wereld tegen 2030 te veranderen. Het doel is om jonge leiders te transformeren door hen bloot te stellen aan nieuwe mogelijkheden, hun leiderschapsvaardigheden uit te breiden als beïnvloeders in ondernemerschap, teambuilding en probleemoplossing, en hun zelfredzaamheid te vergroten. vertrouwen en positioneren hen als changemakers in hun gemeenschap.

Het gunningsproces voor het baanbrekende programma was zeer selectief en omvatte een schriftelijke aanmelding en een interview.

Toen Rafaela op de hoogte werd gesteld van haar succes, zei ze: “Ik kijk ernaar uit om van collega's over de hele wereld te leren hoe we de impact van ons werk kunnen maximaliseren en ook om onze ervaringen met het SR4S-programma te delen, ter ondersteuning van een geweldig netwerk van leidende partners. Ik ben ongelooflijk trots om iRAP te vertegenwoordigen en de boodschap van #3starorbetter te verspreiden als onderdeel van het programma.”

Het iRAP-team is zo trots op Rafaela en feliciteert haar met deze belangrijke selectie!

Meer informatie over Unite 2030 is te vinden op unite2030.com

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!