Selecteer een pagina

De Zambia Road Safety Trust (ZRST) organiseerde vandaag een online workshop “iRAP Helping Save Lives in Zambia”, bijgewoond door 24 belanghebbenden, waarin het dynamische werk dat in het land wordt uitgevoerd en gepland, op basis van de iRAP-methodologie wordt geprofileerd.

De workshop Programma (met presentatielinks indien aanwezig) inbegrepen:

Met meer dan 1000 leden en vrijwilligers in het hele land is ZRST een operationele NGO die ‘boots-on-the-ground’-projecten plant en uitvoert ter ondersteuning van overheidsinspanningen om tegemoet te komen aan de behoeften van weggebruikers om het aantal slachtoffers terug te dringen, vooral de meest kwetsbaren – voetgangers, kinderen, vrouwen, fietsers en motorrijders. Sinds de oprichting in 2014 heeft de Trust verkeersveiligheidseducatie gegeven aan gemiddeld ten minste 15.000 kinderen, wat heeft geleid tot een daling van het aantal verkeersdoden onder kinderen van 350 in 2014 tot minder dan 200 dode kinderen per jaar in 2018.

Klik op om meer te lezen over hoe ZRST schoolreizen in het land veiliger maakt hier.

Het Zambiaanse Agentschap voor Wegvervoer en Veiligheid (RTSA) is op dit moment opdracht geven tot een veiligheidsbeoordeling van de piloot van de strategisch belangrijke wegen van het land met behulp van de iRAP-methodologie.

Er is toegang tot een opname van de workshop “iRAP Helping Save Lives in Zambia”. op deze link, met toegangscode xMRK3FF#.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!