Selecteer een pagina
In lijn met de doelstelling van het Tweede Decennium van Actie voor Verkeersveiligheid van de VN om het aantal doden en gewonden in het verkeer tegen 2030 te halveren, heeft de Zambiaanse Road Transport and Safety Agency (RTSA) geeft opdracht tot een pilotveiligheidsbeoordeling van de strategisch belangrijke wegen van het land met behulp van de iRAP-methodologie.

In Zambia zijn verkeersongevallen een van de meest voorkomende oorzaken van overlijden en letsel geworden. Gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie registreerden 3.586 dodelijke slachtoffers in 2015.

Uiterlijk op vrijdag 16 juli om 10.30 uur lokale tijd worden blijken van belangstelling ontvangen van gekwalificeerde en in aanmerking komende bedrijven van binnen en buiten Zambia.

Zie https://resources.irap.org/CRM/Africa/Zambia/RTSA_pilot_advert_iRAP_July_2021.pdf voor meer informatie.

Volgens iRAP Vaccins voor wegen Big Data ToolHet realiseren van meer dan 75% aan reizen op 3-sterren- of betere wegen voor alle weggebruikers in Zambia tegen 2030 zou elk jaar 1.214 levens kunnen redden met een economisch voordeel van USD$5,4 miljard – $7 voor elke bestede $1.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!