Selecteer een pagina
In samenwerking met NACTO-GDCI en ter viering van de UN Global Road Safety Week hebben we drie animaties ontwikkeld om te promoten hoe we de snelheid over de hele wereld kunnen verlagen om mensen te beschermen en gezonde, duurzamere keuzes zoals wandelen en fietsen mogelijk te maken.
 
De animaties leggen 3 straatscènes vast uit de iRAP-sterbeoordelingen van NACTO-GDCI's Global Street Design Guide die gratis is en hier is om u te helpen veilige straten in uw gemeenschap te ontwerpen, om levens te helpen redden en de duurzame mobiliteit voor alle weggebruikers te verbeteren. Bedankt aan Visie nul Sergek voor het maken van deze animaties
 

Onze straten zijn voor het leven.

1. Animatie van een woonstraat van 24 m
(zoals te zien op pagina's 37-38 van de iRAP-sterbeoordelingen van NACTO-GDCI's Global Street Design Guide)

2. Animatie van een hoofdstraat van 30 meter lang
(zoals te zien op pagina's 43-44 van de iRAP-sterbeoordelingen van NACTO-GDCI's Global Street Design Guide)

3. Animatie van een centrale eenrichtingsstraat van 18 m
(zoals te zien op pagina's 45-46 van de iRAP-sterbeoordelingen van NACTO-GDCI's Global Street Design Guide)

De iRAP-sterbeoordelingen van NACTO-GDCI's Global Street Design Guide resource is gratis en hier om u te helpen veilige straten in uw gemeenschap te ontwerpen, om levens te helpen redden en de duurzame mobiliteit voor alle weggebruikers te verbeteren.

Bij een hoogwaardig wegontwerp wordt rekening gehouden met de behoeften van alle weggebruikers. Deze aanvulling op de Wereldwijde straatontwerpgids – wat de iRAP Star Rating geeft voor de bestaande en verbeterde ontwerpen – zal wegontwerpers overal ter wereld inzicht geven in de omvang van de veiligheidsvoordelen die een goed wegontwerp kan opleveren. Belangrijk is dat het gratis beschikbaar is en ideeën zal opleveren voor degenen die de veiligheid op straat willen verbeteren, en dat het degenen die upgrades uitvoeren zal helpen de veiligheidsvoordelen te begrijpen.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!