Selecteer een pagina

We zijn verheugd om aan te kondigen dat iRAP zal deelnemen aan Autonomie Digitaal 2.0, 's Werelds grootste platform voor duurzame mobiliteitsoplossingen, online gehouden van 19 tot 20 mei 2021.

Op donderdag 20 mei zijn iRAP's Sterrenwaardering voor scholen Global Program Coordinator Rafaela Machado zal een Industry Talk faciliteren 'Jong vrouwelijk leiderschap op het gebied van duurzame mobiliteit – levens redden door lokale en mondiale actie'. Deze sessie wordt mede georganiseerd door de Star Rating for Schools Lead Partner JOUW (Jongeren voor Verkeersveiligheid) en beschikt over enkele luidsprekers van de Mondiale jongerencoalitie voor verkeersveiligheid.

Sessiebeschrijving: Verkeersgewonden zijn nu de belangrijkste doodsoorzaak voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 5 tot 29 jaar, waarbij elke dag 500 kinderen om het leven komen. Jongeren zijn het grootste slachtoffer, maar worden niet gezien als onderdeel van de oplossing. Jongeren zijn krachtige katalysatoren voor verandering, betrekken gemeenschappen en leiden impactvolle acties. Het panel, geleid door jonge vrouwelijke leiders die verandering bevorderen om levens op de wegen in de wereld te redden, zal laten zien hoe belanghebbenden met jongeren kunnen samenwerken om duurzame systemen te creëren waarin de meest kwetsbaren centraal staan.

Sessiepaneelluidsprekers omvatten: 

Wat is autonomie 2.0?

  • Een speciaal digitaal platformevenement waaraan iedereen kan deelnemen en met exposanten en bezoekers kan communiceren.
  • Een B2B- en B2G-ruimte waar bedrijven elkaar maar ook publieke besluitvormers kunnen ontmoeten.
  • 200 belangrijke sprekers bespreken de meest voorkomende thema’s, uitdagingen en oplossingen op weg naar een duurzame mobiliteit.
  • Conferenties open voor alle bezoekers van de “Industry Talks”, een reeks conferenties met sectorgerichte rondetafelgesprekken en keynotes met meer dan 200 sprekers die de actuele mobiliteitsvraagstukken van vandaag bespreken.
  • Grote steden en publieke actoren die betrokken zijn bij duurzame mobiliteit zullen oplossingen die zij hebben geïmplementeerd presenteren en bespreken.
Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!