Selecteer een pagina

Workshops in heel India hebben 100 ingenieurs en besluitvormers uitgenodigd om de beoordelingsresultaten van nationale snelwegen in Uttar Pradesh en Tamil Nadu te bespreken.

IndiaRAP's eerste National Highway Authority of India (NHAI)-project met sterrenwaardering 2.400 km aan nationale snelwegen in Uttar Pradesh, Tamil Nadu en Maharashtra is aan de gang in een poging het escalerende aantal verkeersdoden en gewonden in de afgelopen jaren aan te pakken. Het project heeft 791 km aan vierbaanswegen in Uttar Pradesh, 188 km in Tamil Nadu en 309 km in Maharashtra beoordeeld, en veiligheidsbehandelingen en Safer Roads Investment Plans (SRIP) geïdentificeerd om levens te redden.

IndiaRAP werkt samen met de Road Safety Cell, 4 regionale kantoren en 9 Project Implementation Units (PIU) van NHAI, 3 onderzoeksteams die gelijktijdig in de staten werken, en 2 iRAP-geaccrediteerde leveranciers (Indian Road Survey and Management Pvt. Ltd. en GeoVista Technologies Pvt. Ltd.)

De workshops in Chennai, Lucknow en Varanasi boden belanghebbenden een introductie en update over het project en deelden de resultaten van beoordelingen uitgevoerd door IndiaRAP voor nationale snelwegen beoordeeld in Uttar Pradesh en Tamil Nadu. Aanbevolen behandelingen voor het verbeteren van de veiligheid en opmerkingen van de projectteams werden ook besproken.

De workshops, georganiseerd door IndiaRAP, werden bijgewoond door regionale functionarissen, projectdirecteuren en technisch personeel, concessiehouders, onafhankelijke ingenieurs, ontwerpadviseurs en functionarissen van de Road Safety Cell van het NHAI-hoofdkantoor.

Praktische ervaring die tijdens de workshops wordt geboden voor toegang tot de online beoordelingsresultaten in ViDA zal de implementatie van de levensreddende behandelingen ondersteunen.

De vierde workshop in Maharashtra zal plaatsvinden nadat de regering de huidige COVID-19-beperkingen heeft opgeheven.

Lees meer over het project hier. De NHAI is een autonoom agentschap van de Indiase regering, verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van een netwerk van meer dan 50.000 km aan nationale snelwegen op een totaal van 1,32.500 km in India. Terwijl snelwegen en snelwegen slechts ongeveer 1,7 procent van de lengte van alle wegen in India uitmaken, vervoeren ze ongeveer 40 procent van het wegverkeer.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!