Selecteer een pagina

Vrouwen in leiderschap: een gelijke toekomst bereiken in een COVID-19-wereld.

Vandaag vieren we Internationale Vrouwendag 2021. Het thema dit jaar viert de enorme inspanningen van vrouwen en meisjes over de hele wereld bij het vormgeven van een gelijkwaardiger toekomst en herstel van de COVID-19-pandemie.

Vrouwelijk leiderschap draagt in deze tijd bij aan het creëren van een wereld zonder risicovolle wegen. Voor Internationale Vrouwendag viert iRAP de belangrijke rol van vrouwelijk leiderschap in deze veranderende wereld.

Vrouwelijke leiders en vrouwenorganisaties hebben blijk gegeven van hun vaardigheden, kennis en netwerken om effectief leiding te kunnen geven bij de respons op en het herstel van COVID-19. Tegenwoordig is er meer acceptatie dan ooit tevoren dat vrouwen verschillende ervaringen, perspectieven en vaardigheden met zich meebrengen, en onvervangbare bijdragen leveren aan beslissingen, beleid en wetten die voor iedereen beter werken. (www.unwomen.org/en/news/stories/2020/11/announcer-international-womens-day-2021)

Wist je dat ruim de helft van het iRAP-team vrouw is? Voor Internationale Vrouwendag kwamen we samen om u deze video te laten zien over wat we leuk vinden aan het werken voor iRAP, waarin we het jaar van dat jaar bespreken en waar we op hopen in de toekomst. Fijne Internationale Vrouwendag 2021! #IWD2020 #sheRAP

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!