Selecteer een pagina

Fotobijschrift: mevrouw Fitri Wiyanti – operationeel directeur, de heer Subakti Syukur – president-directeur en de heer Bagus Cahya Arinta – hoofd van de regionale Jasamarga Metropolitan Tollroad Division, Jasa Marga

Tijdens een virtueel ondertekeningsevenement deze week, PT Jasa Marga (Persero) Tbk heeft een 3-sterren of beter gekregen iRAP Certificering voor de tolwegen Jagorawi en Cipularang in Indonesië en het bedrijf behaalde ook een mijlpaal van drie medewerkers met iRAP-accreditatie.

Jasa Marga wil de verwezenlijking van Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 3.6 van de Verenigde Naties ondersteunen en 'het aantal mondiale doden en gewonden als gevolg van verkeersongevallen halveren', als onderdeel van het Indonesische Nationale Masterplan voor Verkeersveiligheid.

Jasa Marga (Persero), voorzien van een webinar en interne training door iRAP in 2019, voltooide in samenwerking met de Universiteit van Indonesië en het Bandung Institute of Technology de eerste wegbeoordeling van tolwegen in het land. Met behulp van Hawkeye 2000, eigendom van Jasa Marga's dochteronderneming, Jasamarga Tollroad Maintenance, werd het onderzoek uitgevoerd op Jagorawi, Cipularang en Padaleunyi Toll Road in beide richtingen.

De tolwegen van Jagorawi en Cipularang behaalden de beoogde veiligheidsbeoordeling van 3 sterren of beter voor inzittenden van voertuigen. Bovendien behaalde 75.6% van de Jagorawi-tolweg een waardering van 4 sterren en 5.8% een waardering van 5 sterren op basis van de totale lengte. 41.5% van Cipularang Toll Road behaalde een beoordeling van 4 sterren op basis van de totale lengte.

Naast het beoordelen van de tolwegen heeft Jasa Marga tegen het einde van het project in 2020 de officiële training en accreditatie voor iRAP-beoordelingen voltooid en een iRAP-accreditatiecertificaat voor drie medewerkers behaald.

Sprekend vanaf het virtuele ondertekeningsevenement bevestigde de president-directeur van Jasa Marga, Subakti Syukur, MM, zijn vreugde om een technische standaard te bereiken die rekening houdt met de verkeersveiligheid in lijn met de UN Global Road Safety Performance. Doelstellingen 3 en 4.

“Dit zijn de mijlpalen van ons bedrijf om veiligere wegen te garanderen op basis van de 3-sterren of betere iRAP Global Standard for Road Infrastructure Safety.

De president-directeur voegde hieraan toe: “Verder hopen we dat dit het begin zal zijn van de oprichting van InaRAP, een iRAP-partnerschap in Indonesië”.

Rob McInerney, CEO van iRAP, zei: “We feliciteren PT Jasa Marga met hun leiderschap en toewijding om een veiligheidsbeoordeling van 3 sterren of beter te behalen op hun tolwegennetwerk. Hun prestatie zal hun klanten veiligheidsvoordelen opleveren en levert een belangrijke bijdrage aan het behalen van de Global Road Safety Performance Targets van de Verenigde Naties voor wegen met drie sterren of betere wegen wereldwijd.

“Hun inzet en werk voor het opzetten van een lokaal beheerd en geleid InaRAP-wegbeoordelingsprogramma zal ervoor zorgen dat hun succes zich vertaalt in veiligere wegen voor alle Indonesiërs als onderdeel van het tweede decennium van actie voor verkeersveiligheid”, zei hij.

Volgens iRAP's Big Data-tool voor vaccins voor wegenElke dag gaan er in Indonesië 87 levens verloren op de wegen, lopen 749 mensen ledematenfracturen op en lopen 155 mensen hersenletsel op of raken verlamd.

Het behalen van VN-doelstellingen 3 en 4 in Indonesië zou meer dan 10.700 levens per jaar kunnen redden, met een economisch voordeel van $160 miljard dollar en $17 voordeel voor elke geïnvesteerde $1. Leiderschap in de particuliere sector en investeringen zoals die van PT Jasa Marga zullen een belangrijk onderdeel zijn van het ontsluiten van deze voordelen.

Informatie over iRAP KPI's voor integratie in verkeersveiligheidsstrategieën kunt u vinden hier.

Voorbeeld van het Star Rating-certificaat, nu ondertekend door president-directeur van Jasa Marga, Subakti Syukur, MM

Over Jasa Marga
Jasa Marga, dat onder toezicht staat van de Indonesische tolwegautoriteit, het ministerie van Openbare Werken en Volkshuisvesting, heeft inspanningen geleverd om zijn activiteiten te verdubbelen, wat tot uiting komt in de totale lengte van de tolwegen die het bedrijf met succes exploiteert en die uiteindelijk 1.191 km bedraagt. van 2020. Op 43-jarige leeftijd heeft Jasa Marga het bedrijf uitgebreid met een concessie van 1.527 km aan tolwegen door 3 regio's en 21 dochterondernemingen. Het blijft de grootste tolwegbeheerder met een marktaandeel van 55% van alle geëxploiteerde tolwegen in Indonesië. Jasa Marga blijft innoveren op basis van technologie, specifiek voor hun exploitatie- en onderhoudsdiensten als een vorm van transformatie om zich aan te passen aan het nieuwe tijdperk. Jasa Marga zet zich in voor het realiseren en onderhouden van een veilig en groen tolwegennetwerk. Jagorawi Toll Road is de eerste tolweg in Indonesië. De exploitatie begon in 1978 met een totale lengte van 50 km. De Jagorawi-tolweg verbindt 2 provincies, Jakarta en West-Java. De Jagorawi-tolweg is ook verbonden met een andere tolweg in de Speciale Hoofdstedelijke Regio Jakarta: Jakarta Intra Urban Tollways, Jakarta Outer Ring Road (JORR) en JORR West 2. Ondertussen exploiteert Jasa Marga sinds 1991 de Padaleunyi-tolweg met de totale lengte van 43 kilometer. Het verbindt twee gebieden van West-Java, Padalarang en Cileunyi. In 2005 werd de Cipularang-tolweg aangelegd en rechtstreeks verbonden met de Padaleunyi-tolweg en de Jakarta-Cikampek-tolweg, die Jakarta met Bandung (West-Java) verbindt. De tolwegen Cipularang en Padaleunyi zijn aangelegd in een bergachtig gebied met de typische uitlijning van de weg met hellingen en krommingen.

Over de International Road Assessment Programme (iRAP)
De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor het redden van levens door veiligere wegen, opgericht ter ondersteuning van het VN-decennium van actie voor verkeersveiligheid 2011-2020. iRAP werkt samen met overheden, ontwikkelingsbanken, mobiliteitsclubs, onderzoeksorganisaties en NGO's op het gebied van verkeersveiligheid om: wegen met een hoog risico te inspecteren en sterbeoordelingen en investeringsplannen voor veiligere wegen te ontwikkelen; het bieden van training, technologie en ondersteuning die nationale, regionale en lokale capaciteiten zullen opbouwen en in stand houden en de prestaties op het gebied van de verkeersveiligheid zullen volgen, zodat financieringsinstanties de voordelen van hun investeringen kunnen beoordelen. iRAP en zijn partners redden levens in meer dan 100 landen over de hele wereld.

 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!