Selecteer een pagina

IndiaRAP en partners' – Shawon Aziz en Professor PK Sarkar – paper “Rating and Prioritization of Accident Blackspots and Road Safety Measures. Case Study: National Highway-44, India” is gepubliceerd in een boek Recente ontwikkelingen in verkeerstechniek.

Het onderzoekspaper werd gepresenteerd tijdens het verkeersveiligheidsseminar van de National Conference on Recent Advances in Traffic Engineering (RATE 2018), gehouden van 11 tot 12 augustus 2018 in het Sardar Vallabhbhai National Institute of Technology, Surat in Gujarat.

Het boek bevat geselecteerde proceedings van de conferentie met technische artikelen over de thema's verkeerscontrole en -management, verkeersveiligheid en kwetsbare weggebruikers, en duurzaam transport.

Het boek, uitgegeven door Springer, behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder geavanceerde methoden voor het verzamelen van verkeersgegevens, big data-analyse, karakterisering en modellering van gemengd verkeer, betrouwbaarheid van reistijden, scenario's van verkeer van voetgangers en niet-gemotoriseerde voertuigen (NMV's), regionaal verkeer groeimodellering en toepassingen van intelligente transportsystemen (ITS) in verkeersmanagement. Het biedt actuele en praktische kennis over verschillende aspecten van verkeerskunde, nuttig voor studenten, onderzoekers en praktijkmensen.

Dr. PK Sarkar (voormalig hoogleraar en HOD), onder wiens supervisie het onderzoek werd uitgevoerd, zei: “de bevindingen bieden een routekaart voor het opnieuw ontwerpen van deze zwarte plekken, het prioriteren ervan en het helpen het aantal ongevallen drastisch terug te dringen.”

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!