Selecteer een pagina

57 Road Assessment Program Leads uit 34 landen namen vandaag deel aan de eerste Coffee and Connect-sessie van iRAP om ervaringen en middelen te delen en partnerschappen en vriendschappen voor succes te bevorderen.

Deelnemers hoorden van de wereldwijd toonaangevende RAP's BrazilRAP, IndiaRAP en EuroRAP over hun activiteiten en successen, uitdagingen en volgende stappen.

BrazilRAP-leider Luiz Guilherme de Mello, directeur van het Nationale Ministerie van Transport en Infrastructuur Brazilië (DNIT) deelde nieuws over de grootste iRAP-beoordeling ooit uitgevoerd in Latijns-Amerika, die momenteel wordt uitgevoerd op 63.000 km met behulp van iRAP-geaccrediteerde leveranciers en systemen.

Lina Konstantinopoulou, secretaris-generaal van EuroRAP feliciteerde lokale partners in de hele regio met twintig nationale programma's die hard aan het werk zijn om wegen met een hoog risico in heel Europa te elimineren.

IndiaRAP technisch manager Jigesh Bhavsar deelde de partnerschappen van Bloomberg en de Wereldbank, evenals belangrijke relaties met de overheid, AITD en lokale partners die de verwezenlijking van 21.000 km aan wegbeoordelingen en upgrades hebben ondersteund die zijn voltooid of onderweg zijn op 3.000 km.

Sprekers van iRAP deelden ook de mondiale instrumenten, innovaties, middelen, training en ondersteuning die de liefdadigheidsinstelling biedt om lokale RAP's te ondersteunen en de grootst mogelijke levensreddende resultaten te benutten.

De sessiepresentatie kan worden gedownload hier en sessie-opname hier.

Coffee and Connect is een belangrijk forum voor capaciteitsopbouw en mentorschap terwijl nationale RAP's hun strategieën en actieplannen ontwikkelen voor het tweede VN-decennium van actie om het aantal verkeersdoden en -gewonden in de wereld tegen 2030 te halveren. Werken in partnerschapsprogramma's is #SstrongerTogether.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!